2023-09-02 10:37:45
Φωτογραφία για ΛΑΪΚΉ ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ  Για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων.



Εδώ και χρόνια οι κυβερνήσεις και τα κόμματα του κατεστημένου εντάσσουν τις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση στην προσπάθειά τους για την αλλοτρίωση των κοινωνικών συνειδήσεων και συρρίκνωση των πολιτικών αντιστάσεων του λαού....



Ιδιαίτερα στις μικρές κοινωνίες το κλίμα που διαμορφώνεται, μ' αφορμή τις τοπικές εκλογές  σκοπεύει εκτός των άλλων στοιχείων ιδεολογικοπολιτικής χειραγώγησης και ενσωμάτωσης, και στην πλήρη προώθηση του κοινωνικού αριβισμού και πολιτικού οπορτουνισμού.

Οι κυρίαρχες πολιτικές δυνάμεις κάνουν ό,τι μπορούν για να επικρατήσουν στην εκλογική αναμέτρηση σαν "δήθεν ανεξάρτητοι" αποπροσανατολιστικά και με παραπλανητικά κριτήρια.

Τα προεκλογικά παζάρια παραγόντων και οι ηχηρές μεταγραφές από τον ένα συνδυασμό στον άλλον και μάλιστα όσων το προηγούμενο διάστημα βρίσκονταν σε "αντίπαλα στρατόπεδα" με μοναδικό κριτήριο την ατομική προβολή και αποκατάσταση δεν έχουν καμιά σχέση με την καθημερινότητα που βιώνει η μεγάλη πλειοψηφία του Δήμου μας.

Ήρθε η ώρα να κάνουμε την διαφορά με το ψηφοδέλτιο όπου συσπειρώνονται όσοι τα προηγούμενα χρόνια συναντηθήκαμε σε διεκδικήσεις και κινητοποιήσεις για τα σημαντικά και κρίσιμα ζητήματα του Δήμου μας κι όχι μόνο.

Όσοι συναντηθήκαμε ενάντια στις ΠΟΑΥ χωρίς εξαρτήσεις από μικρά ή μεγαλύτερα συμφέροντα.

Όσοι συναντηθήκαμε στα μπλόκα των αγροτών, για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων τους, τα πρωινά στο λιμάνι, με τους εργαζόμενους στις ιχθυοκαλλιέργειες, στο συσκευαστήριο, για ανθρώπινες συνθήκες εργασίας. Όσοι βρεθήκαμε στις κινητοποιήσεις για την φτώχεια, την ακρίβεια, την ανεργία, τους πλειστηριασμούς, την υγεία, την παιδεία, με όσους εναντιωθήκαμε στην υποστελέχωση της Πυροσβεστικής, της δασοπροστασίας κ.α

Ήρθε η ώρα να κάνουμε την διαφορά με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο και την Περιφέρεια γιατί είναι οι μόνοι που στήριξαν αιτήματα των εργαζομένων στους ΟΤΑ, κόντρα στις πολιτικές των άλλων που έκαναν σημαία τους τα προγράμματα απασχόλησης καθιστώντας τους εργαζόμενους σύγχρονους δούλους και αγκιστρωμένους σε παντός είδους εκβιασμό της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής.

Η Λαϊκή Συσπείρωση ήταν είναι και θα είναι και θα συνεχίσει να διεκδικεί για τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ μόνιμη και σταθερή δουλειά με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

Που ήταν οι επίδοξοι Δήμαρχοι οι "δήθεν ανεξάρτητοι" (έπεσαν οι μάσκες και αποδείχθηκε περίτρανα ότι είναι εξαρτημένοι, κοινωνοί της αντιλαϊκής πολιτικής και βαθιά αντιδραστικοί).

Οι επίδοξοι Δήμαρχοι γνωρίζουν ότι τα πράγματα θα ήταν καλύτερα αν οι υπηρεσίες του Δήμου δεν ήταν υποστελεχωμένες, αν το κράτος και οι κυβερνήσεις απέδιδαν στον Δήμο τα χρήματα που παρακρατούν από θεσμοτημένους φόρους, αν έδιναν τα ανάλογα κονδύλια... πότε μίλησαν γι'αυτό, πότε ύψωσαν την φωνή τους να τα διεκδικήσουν;

Καλούμε τους συμπολίτες μας, τους συνδημότες μας, κάθε άνθρωπο που δεν συμβιβάζεται με τη καθημερινότητα που τον πνίγει, καθέναν και καθεμιά που προβληματίζεται για το πώς μπορούμε να αντιστρέψουμε αυτή τη ζοφερή κατάσταση, να στηρίξουν την "ΛΑΪΚΉ ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗ" με επικεφαλής τον υπ. δήμαρχο  Δημήτρη Κομπλίτση για να κάνουμε μαζί την "διαφορά"

Εμείς ποτέ δεν κρυφτήκαμε ποιοί είμαστε, ούτε ξεγελάσαμε, ούτε θέλουμε να ξεγελάσουμε Κανέναν...

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ