2023-09-04 17:56:13
Φωτογραφία για Attica Tv: Στον αέρα η ανανεωμένη ενημέρωση του σταθμού

Από σήμερα, Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, ενισχύεται το πρόγραμμα του Attica Tv με ανανεωμένες ενημερωτικές εκπομπές. H καθημερινή εκπομπή «Restart» με τους Αλέξανδρο Κλώσσα και την Ευαγγελία Βόσνου θα εξακολουθήσει να δίνει το στίγμα της καθημερινά στις 17:00 το απόγευμα, διαβάζοντας με ανατρεπτική διάθεση και κριτική ματιά όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο με συνεντεύξεις, ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις.

Την σκυτάλη παίρνουν ο Γιώργος Χουδαλάκης και η Βούλα Κεχαγιά με το δίωρο μαγκαζίνο «Χωρίς μακιγιάζ» από Δευτέρα εως Παρασκευή στις 19:00, εστιάζοντας στα πολιτικά και στα κοινωνικά θέματα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας επιχειρώντας μία δεύτερη ανάγνωση στις εξελίξεις.

Ακολουθεί το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Attica Tv κάθε βράδυ στις 21:00 με την Κατερίνα Ζάνα και μας μεταφέρει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα και στον κόσμο. Ενημέρωση με αξιοπιστία χωρίς γκρίζες ζώνες και αποκλεισμούς. Σχολιάζουν ο Βασίλης Σκουρής και η Έλλη Τριανταφύλλου.

«Γεγονότα 2.0» είναι η νέα ενημερωτική εκπομπή, που θα παρουσιάζει καθημερινά στις 22:00 ο δημοσιογράφος Γιώργος Μελιγγώνης και σχολιάζουν ο Νίκος Ελευθερόγλου και η Μάγκυ Δούση. Η βραδινή ζώνη του Attica Tv εμπλουτίζεται, φιλοδοξώντας να αποτελέσει μια διακριτή πρόταση στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σας.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ