2023-09-05 09:40:44
Φωτογραφία για Πότε κάνει πρεμιέρα το Καλημέρα Ελλάδα και Το πρωινό;



Ο Σεπτέμβριος έκανε την εμφάνισή του και η τηλεοπτική σεζόν ξεκινά δυναμικά. Τα κανάλια ετοιμάζουν τις πρώτες τους επίσημες και το ενδιαφέρον του κοινού είναι μεγάλο. Οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 δουλεύουν με πυρετώδεις ρυθμούς, με την πρωινή ζώνη να «ανοίγει» πρώτη τη χρονιά.



Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, στις 05.45, η πιο διαχρονική καλημέρα της ελληνικής τηλεόρασης, επιστρέφει για 33η συνεχόμενη χρονιά στον ΑΝΤ1! Καθημερινά, ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου έρχονται με τα νέα της επικαιρότητας, με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες, μέσα από το «Καλημέρα Ελλάδα». Ο Γιώργος Παπαδάκης με τη βαθιά εμπειρία του, το χιούμορ και την αμεσότητά του, και η Μαρία Αναστασοπούλου, με τον ευθύ, εύστοχο και ουσιαστικό της λόγο, θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της πρωινής ενημέρωσης.



Στις 09.50, τη σκυτάλη θα δώσουν στο «Πρωινό». Ό,τι συμβαίνει στην κοινωνία μας, ό,τι γίνεται viral, ό,τι μας δίνει χαρά ή μας προβληματίζει, ό,τι κάποιοι... δεν τολμούν να θίξουν, θα είναι στην καθημερινή θεματολογία του μαγκαζίνο. Καθημερινά, ο Γιώργος Λιάγκας, όπως κάνει τόσα χρόνια με επιτυχία, θα αναδεικνύει θέματα της επικαιρότητας χωρίς φόβο και με πολύ πάθος! Θα τα κοιτάει στα μάτια και... θα σας κοιτάει στα μάτια με το καθαρό βλέμμα και την ευθύτητα που τον χαρακτηρίζει, θα παρουσιάζει την είδηση όπως πρέπει. Παράλληλα, οι συζητήσεις-συνεντεύξεις του με τους ξεχωριστούς καλεσμένους που πάντα καταφέρνει να ξεκλειδώσει και να τον εμπιστευτούν, θα κάνουν για άλλη μια σεζόν αίσθηση.



Φέτος, στο «κυνήγι» της είδησης, εκτός από τη δοκιμασμένη παρέα του Τάσου Τεργιάκη, της Φωτεινής Πετρογιάννη και της Άριας Καλύβα, οι οποίοι πάντα έχουν στη φαρέτρα τους αποκλειστικά ρεπορτάζ, προστίθενται νέοι συνεργάτες που θα κάνουν την ομάδα του «Πρωινού» ακόμα πιο δυνατή. Ο Βαγγέλης Περρής επιστρέφει στην παρέα του «Πρωινού» και με το καυστικό ύφος που τον χαρακτηρίζει, πρόκειται να φέρει ανατροπές. Η Ναταλία Ανδρικοπούλου θα έχει όλο το καυτό τηλεοπτικό ρεπορτάζ, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Η Ελένη Βουλγαράκη θα αναδείξει όλα τα lifestyle θέματα και όσα συμβαίνουν στον καλλιτεχνικό κόσμο. Η κουζίνα του «Πρωινού» θα γεμίσει νέες γεύσεις και αρώματα από τις μαγειρικές ικανότητες του καταξιωμένου σεφ Αλέξανδρου Παπανδρέου, ο οποίος θα φέρει φρέσκιες ιδέες, αλλά και κλασικές συνταγές που θα ικανοποιήσουν τον ουρανίσκο κάθε τηλεθεατή που θα τις δοκιμάσει. Η Λίτσα Πατέρα, η σταθερή αξία του «Πρωινού», θα... μεσουρανήσει για άλλη μια χρονιά στο κομμάτι της αστρολογίας. Οι προβλέψεις της για κάθε ζώδιο, η επιρροή των πλανητών και οι γνώσεις της για ό,τι άλλο το σύμπαν μάς επιφυλάσσει, θα είναι ο καθημερινός οδηγός μας.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ