2023-09-07 19:23:59
Φωτογραφία για Προς αποκατάσταση δημοσίευσης.....



      Προς αποκατάσταση της πραγματικής διάστασης των γεγονότων, αναφορικά με το σημερινό (07 Σεπτεμβρίου 2023)  άρθρο του Ξηρόμεροnews με τίτλο "Πόσο χρήσιμες θα είναι για τον τόπο μας οι εκλογές. Είναι ευθύνη δική μας....".

Διαβάζουμε στο αγαπητό blog ΒΕΛΟΥΤΣΑNEWS σε άρθρο του τα εξής: "Το  ΞΗΡΟΜΕΡΟNEWS σε ανάρτηση του αναφέρει ότι ο συνδυασμός ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ έχει μεγάλο πρόβλημα στο πρωτοδικείο καθώς δεν κατέθεσε εγκαίρως τα παράβολα.".

Θα ήθελα να ενημερώσω τους έγκριτους συντάκτες του μέσου ότι, στο άρθρο του Ξηρόμεροnews, "Μεγάλο πρόβλημα για συνδυασμό που κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές για τον Δήμο Ξηρομέρου. Δεν κατέθεσαν εγκαίρως το παράβολο συμμετοχής του συνδυασμού στις εκλογές!!!", δεν έχει γίνει, ποτέ και σε καμία περίπτωση, αναφορά στο δημοτικό συνδυασμό «ΞΗΡΟΜΕΡΟ Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια», και μάλιστα με μεγάλη γραφή αναφέρει ότι, "Αν ευσταθούν οι πληροφορίες ....".  

Το Ξηρόμεροnews είναι κοντά στην Δημοτική Παράταξη «ΞΗΡΟΜΕΡΟ Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια», καθώς δημοσιοποιήσαμε τα δελτία τύπου του συνδυασμού και τις θέσεις που μας έχει στείλει.

Σας παρακαλώ μέσω της δημοσίευσης αυτής, να αλλάξετε το κείμενο της συντακτικής σας ομάδας, τόσο του πρόλογου όσο και τη συνέχεια στο κείμενο σας το οποίο μας στοχοποιεί απέναντι από ένα δημοτικό συνδυασμό.


ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ