2023-09-10 08:40:06
Φωτογραφία για Το «μπλόκο» της EBU φέρνει αλλαγές στην τακτική του ΡΙΚ για τη Eurovision

Αλλαγή πλάνων για το ΡΙΚ, τον δημόσιο Ραδιοτηλεοπτικό φορέα της Κύπρου μετά το έμμεσο «μπλόκο» της EBU για επιλογή του εκπροσώπου του νησιού στη Eurovision μέσω του Fame Story.

Τελικά ο νικητής του μουσικού ριάλιτι που στην Ελλάδα θα μεταδίδεται από το STAR και στην Κύπρο από το ΡΙΚ δεν θα είναι αυτός που θα εκπροσωπήσει το νησί της Αφροδίτης στον πανευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό. Άλλωστε και η σχετική προαναγγελία έφυγε από το πρόμο τρέϊλερ του τηλεοπτικού προγράμματος.

Το ΡΙΚ προχωρά με απευθείας ανάθεση σε καλλιτέχνη μέσα στις επόμενες μέρες. Το απόλυτο φαβορί είναι η 16χρονη ομογενής από την Αυστραλία, Silia Kapsis, για να εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision του Μάλμε στη Σουηδία τον επόμενο Μάϊο.

Η Silia Kapsis γεννημένη στην Αυστραλία έχει καταγωγή από την Κύπρο μέσω του πατέρα της και από τη Θεσσαλονίκη μέσω της μητέρας της. Είναι ταυτόχρονα ηθοποιός, χορεύτρια και τραγουδίστρια.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει ήδη συμμετάσχει στην ταινία μικρού μήκους «Pearly Gates», την τηλεοπτική σειρά «Welcome to our lockdown», έχει εμφανιστεί στο σόου της Τζένφερ Χαντσον, ενώ ήταν και παρουσιάστρια ειδήσεων στο παιδικό – εφηβικό δίκτυο Nickelodeon της Αυστραλίας.

To πρώτο της τραγούδι που κυκλοφόρησε το 2022 έχει τίτλο «Who am I». 

reader.gr



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ