2023-09-11 16:30:04
Φωτογραφία για Μπέττυ Μαγγίρα: Ο λόγος που δεν συνεργάστηκε με τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό
Ποδαρικό στην εκπομπή «Το Πρωινό» έκανε τη Δευτέρα 11/09 η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία πλέον ανήκει στο δυναμικό του ΑΝΤ1 και κάθε Σαββατοκύριακο θα παρουσιάζει τη δική της εκπομπή με τίτλο "I love ΣουΚου”.

Μπέττυ Μαγγίρα - Ο λόγος που δεν συνεργάστηκε με τον Γιώργο Λιάγκα στο «Πρωινό»

Στην έναρξη της εκπομπής οι δυο παρουσιαστές αναφέρθηκαν στον λόγο που δεν προχώρησε την περσινή σεζόν η συνεργασία τους στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Φοβήθηκα Γιώργο μου. Όχι εσένα, εμένα. Το στόμα μου φοβήθηκα Γιώργο», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα με τον Γιώργο Λιάγκα να την ρωτά: «Η Χρύσα μου λέει ότι θα σε ήθελε πάρα πολύ δίπλα μου για να μου τη λες. Θα μου την έλεγες;».

«100%. Για αυτό δεν ήρθα», απάντησε η Μπέττυ Μαγγίρα.  

«Πέρυσι το καλοκαίρι είχαμε μιλήσει και οι δυο μας και μάλιστα μιλήσαμε τηλεφωνικά και είχαμε και οι δυο Covid και λέμε πως μπορούμε να βρεθούμε αφού έχουμε και οι δυο Covid. Είχαμε σκεφτεί μήπως πέρυσι συνεργαστούμε. Τελικά το απορρίψαμε και οι δύο. Εμείς έχουμε στήσει εδώ μια εκπομπή που το πρωί είναι βαριά ενημερωτική. Εσύ είσαι ένας πολύ χαρούμενος άνθρωπος, πιστεύω δεν θα έβρισκες ρόλο σε αυτό. Εσύ είσαι η χαρά της ζωής», εξήγησε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ