2023-09-13 14:35:40
Φωτογραφία για Αποστόλης Πανταζής : Επέκταση κοιμητηρίου Αστακού.
Αποστόλης Πανταζής : Επέκταση κοιμητηρίου Αστακού

Να θυμίσω στους συμπατριώτες μου Αστακιώτες, που καλούνται στη κάλπη, ότι η νυν δημοτική αρχή συνεχίζει να αδιαφορεί για την επέκταση του νεκροταφείου Αστακού, απαξιώνοντας και προσβάλλοντας τις οικογένειες και την πόλη του Αστακού.

Διαβάζοντας το πρόγραμμα τους δεν υπάρχει πουθενά αναφορά σε αυτό το τόσο σοβαρό και ευαίσθητο θέμα.

Σε συζήτηση που είχα με σοβαρό και υπεύθυνο στέλεχος της δημοτικής αρχής,αναφέρθηκε ότι αντί επέκτασης σκοπεύουν να προβούν σε κατασκευή οστεοφυλάκιων, δηλαδή πολύ σύντομα θα μας καλέσουν να προβούμε σε εκταφή των ανθρώπων μας που βρίσκονται εκεί για πολλά χρόνια και βέβαια με το ανάλογο οικονομικό τίμημα.

Βέβαια,αυτούς εκεί τους διοικούντες στο δημαρχείο δεν τους ενδιαφέρει,γιατί δεν έχουν κανέναν εκεί πάνω αφού ούτε καν κατάγονται από τον Αστακό.

Εμείς όμως οι Αστακιώτες, έχουμε εκεί χρόνια τώρα τους πρόγονους μας,παππούδες, γονείς,αδέρφια,ξαδέρφια,φίλους & συμμαθητές που έφυγαν νωρίς και δεν πρέπει να δεχτούμε αυτή τη προσβολή.

Για απευθείας αναθέσεις και ρουσφέτια ξέρουν να τα κάνουν και να πετάνε βεγγαλικά στην υγειά των κορόιδων Την 1η Οκτωβρίου στην ομιλία τους στο Caravel που θα απευθύνεται στους ετεροδημότες, θα έχουν το θράσος να ζητήσουν τη ψήφο των Αστακιωτών..

Στη κρίση σας!!!

Απόστολος Ν Πανταζής
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ