2023-09-21 13:40:03
Φωτογραφία για Γιώργος Λιάγκας κατά Δημήτρη Ουγγαρέζου: «Σε έβαλα δίπλα μου… και γράφεις εναντίον μου»

Γιώργος Λιάγκας και Δημήτρης Ουγγαρέζος… οι δύο πρώην συνεργάτες και φίλοι, των οποίων η σχέση στο παρελθόν έχει περάσει από 40 κύματα, φαίνεται πως τις τελευταίες ημέρες διανύουν την πιο κρίσιμη περίοδο στη μέχρι τώρα πορεία τους. Μετά από ένα ping pong εκατέρωθεν δηλώσεων και γραπτών κειμένων, το πρωί της Πέμπτης ο Γιώργος Λιάγκας -αν και δεν τον κατονόμασε αλλά τον φωτογράφησε- μίλησε με σκληρά λόγια, έτσι όπως δεν το έχει κάνει στο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε τα εξής:

«Υπάρχει μία ταμπέλα σε πολλά γραφεία που μπαίνω εγώ μέσα και λέει: Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος, δηλαδή σε έχω ευεργετήσει; Σε έχω βάλει δίπλα μου; Σου έχω δώσει ευκαιρία; Είναι βέβαιο ότι μετά από μερικά χρόνια θα έρθεις εσύ και θα γράφεις εναντίον μου»

«Το έχω βιώσει κι εγώ πολλές πολλές φορές Τάσο μου και το βιώνω. Δεν πειράζει να είναι καλά. Για αυτό ο δρόμος κάποιων ανθρώπων είναι κοντός και δεν είναι μακρύς γιατί η κακία τους -ενώ έχουν ταλέντο- δεν τους αφήνει να κάνουν ένα μακρύ δρόμο, όπως θα άξιζε. Είναι θέμα χαρακτήρα το να μην κάνεις μακρύ δρόμο κι όχι ταλέντου. Ταλέντο υπάρχει, ο χαρακτήρας είναι κακός όμως. Μεγάλη κουβέντα» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ