2023-09-21 13:20:03
Φωτογραφία για Κατερίνα Γκαγκάκη: «Μετανιώνω που στέρησα από τους γονείς μου την ευκαιρία να με δουν συναισθηματικά καλά»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Αφροδίτη Γραμμέλη έδωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία μίλησε για την αλληλεγγύη και την προσφορά, την τηλεόραση, τους stars, τους γονείς της, αλλά και τα προσωπικά της.

«Αυτό που ζω τώρα και προσφέρω δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ζούσα στο παρελθόν. Με συγκλονίζει όταν χτυπάει το τηλέφωνο και είναι κάποιος που δεν μπορώ να βοηθήσω. Δυστυχώς, δεν μπορείς να τα λύσεις όλα ή τουλάχιστον όχι τόσο γρήγορα όσο θα ήθελες», είπε αρχικά η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη ανέφερε στη συνέχεια: «Βρίσκομαι πίσω από τις κάμερες από επιλογή. Εάν προκύψει κάτι καλό που θα έχει να κάνει με το μπροστά, δεν θα πω όχι. Έχω περάσει πάρα πολύ καλά στην τηλεόραση. Βρίσκω απολαυστική και γοητευτική τη διαδικασία της τηλεόρασης, αλλά όχι για κάθε μέρα. Αν υπάρξει κάτι τηλεοπτικό στο μέλλον που να συνδυάζει όλα αυτά που θέλω, θα το κάνω με όλη μου την καρδιά.

Στην τηλεόραση έχουμε ανθρώπους που με μία τους λέξη ή με μία τους κίνηση μπορούν να επηρεάσουν. Οι σημερινοί stars δεν θα είναι ποτέ του ίδιου βεληνεκούς που ήταν στο παρελθόν. Βρήκα μαγικό αυτό που έκανε η Ελένη Μενεγάκη με την αποχή της από την τηλεόραση για έναν χρόνο. Για έμενα η Ελένη από μόνη της είναι ένα μάθημα στα media».

Κλείνοντας, η Κατερίνα Γκαγκάκη είπε: «Είμαι 51 ετών. Μετανιώνω που άφησα πολλά χρόνια να πάνε χαμένα. Μετανιώνω που στέρησα από τους γονείς μου την ευκαιρία να με δουν συναισθηματικά καλά. Γενικά δεν είμαι ευτυχισμένη, είμαι ικανοποιημένη με κάποια κομμάτια. Είμαι διστακτική να πω δημόσια ότι είμαι καλά αυτήν την περίοδο. Φοβάμαι ότι κάτι θα γίνει και θα “μου το πάρουν”».



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ