2023-09-21 18:30:00
Φωτογραφία για Κώστας Τσουρός: Η καινοτομία της εκπομπής του, το άγχος για την τηλεθέαση & οι κόντρες που θέλει να αποφύγει

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής "Ελένη" βρέθηκε ο Κώστας Τσουρός, με αφορμή την πρεμιέρα της νέας του εκπομπής με τίτλο "Ακόμα δεν είδες τίποτα", τα Σαββατοκύριακα στο Mega.

Αρχικά, για το περιεχόμενο της εκπομπής, ο Κώστας Τσουρός δήλωσε: "Η εκπομπή θα έχει τα πάντα και ενημέρωση και ψυχαγωγία. Το καινοτόμο κατά τη δική μου άποψη είναι ότι οι άνθρωποι που ασχολούνται με το lifestyle και την ψυχαγωγία δεν θα εμπλέκονται στα θέματα της επικαιρότητας και της ενημέρωσης όπως και αντίστροφα. Εγώ καλώς ή κακώς θα εμπλέκομαι σε όλα γιατί εντάξει, η πορεία μου έχει δείξει ότι έχω ασχοληθεί και με τα δύο, τα συνδυάζω".

Τον αγχώνουν τα νούμερα τηλεθέασης; Ο ίδιος απάντησε πάνω σε αυτό: "Εμένα ο σκοπός μου είναι να κάνουμε μία ωραία εκπομπή. Αυτό σημαίνει ότι κάνουμε μία αξιοπρεπή εκπομπή. Φυσικά θα είμαστε δυναμικοί δημοσιογραφικά. Εγώ δεν μπορώ να μην είμαι δυναμικός δημοσιογραφικά, το έχω αποδείξει τόσα χρόνια, είναι στα όριά μου να είμαι ευπρεπής αλλά να βγαίνει η είδηση και στο κομμάτι της ενημέρωσης και στο κομμάτι της ψυχαγωγίας

. Γενικότερα, αυτό το οποίο θέλω είναι η εκπομπή να έχει ένα καλό αποτέλεσμα και να το χαίρονται οι τηλεθεατές. Τα νούμερα τηλεθέασης είναι για μένα σε δεύτερη μοίρα. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο τηλεθεατής να πει "Α, σήμερα κάτι ωραίο είδαμε στην εκπομπή"".

Και πρόσθεσε: "Επίσης, θέλω να κάνουμε τηλεόραση για τους τηλεθεατές και όχι για εμάς, κάτι που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχουμε συνηθίσει να κυριαρχεί στην τηλεόραση, δηλαδή, πάρα πολλές εκπομπές είναι αυτοαναφορικές, λένε πράγματα για τους εαυτούς τους ή ας πούμε γίνονται κόντρες με άλλες εκπομπές. Εγώ θα ήθελα όσο το δυνατόν να το αποφύγουμε αυτό. Δεν ξέρω αν θα αποφευχθεί, γι' αυτό είπα να το αποφύγουμε όσο το δυνατόν, μπορεί και να χρειαστεί αλλά το μυαλό μας είναι στους τηλεθεατές, το λέω και το εννοώ".



Πλέον βρίσκεται σε ρόλο κεντρικού παρουσιαστή και αυτό του δημιουργεί ένα μεγαλύτερο άγχος για το αποτέλεσμα: "Πάντα σε όποια εκπομπή και να ήμουν με ενδιέφεραν τα νούμερα να πηγαίνουν όσο το δυνατόν καλύτερα. Επειδή τώρα προφανώς μεγαλύτερη είναι η ευθύνη η δική μου και όλο το βάρος σε μένα, τα πράγματα είναι διαφορετικά, αγχώνομαι περισσότερο".



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ