2023-09-22 12:51:26
Φωτογραφία για Παρασκευή, 22/9/2023: Εργασίες ημέρας

 



Σχολική ζωή: Πρόγραμμα μαθημάτων για τη Δευτέρα, 25/9 (τη Δευτέρα θυμίζω το επαναληπτικό κριτήριο αξιολόγησης στην 1η ενότητα γλώσσας):

Αγγλικά

Γλώσσα

Γλώσσα

Γερμανικά

Εικαστικά

Φυσική

Μαθηματικά: Συμβουλευόμαστε τη "Διερεύνηση" (σελίδα 21 - Β.Μ.) και την προηγούμενη ανάρτηση και διαβάζουμε πολύ καλά τη θεωρία, τις εφαρμογές και τον "Αυτοέλεγχο" του 7ου κεφαλαίου "Δίκαιη μοιρασιά!" (σελίδα 22 - Β.Μ.). Έπειτα, λύνουμε τις ασκήσεις 1, 2, το πρόβλημα 1 και το πρόβλημα 2, στις σελίδες 19 και 20 του Τ.Ε..

Ιστορία: Διαβάζουμε με πολλή προσοχή τα υπογραμμισμένα του κεφαλαίου "Η Αμερικανική και η Γαλλική Επανάσταση", με τη βοήθεια των πλαγιότιτλων που φτιάξαμε στην τάξη και της αντίστοιχης ανάρτησης. Επίσης, μέχρι το επόμενο μάθημα θα "τρέξει" το project "Προσωπικότητες της Αναγέννησης και του Διαφωτισμού", κατά το οποίο ο καθένας και η καθεμιά από εσάς θα αναλάβει να φέρει πληροφορίες για μία από τις προσωπικότητες που αναφέρονται στην εργασία 5 (σελίδα 7 - Τ.Ε.), έτσι όπως ανατέθηκαν στην τάξη. Η διαδικασία είναι ίδια με τα αντίστοιχα περσινά project, δηλαδή η εργασία γράφεται σε καθαρή κόλλα χαρτί και συνοδεύεται (αν είναι δυνατόν) από μια εικόνα. Οι εργασίες θα κοσμήσουν το ταμπλό ιστορίας της τάξης μας. Οι δυο συμμαθήτριές μας που έλειπαν σήμερα θα ενημερωθούν τη Δευτέρα.

klikstimathisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ