2023-09-26 07:43:33
Φωτογραφία για Στο εσωτερικό ενός υπέροχου καταλύματος στην Προβηγκία
Η περιοχή της Προβηγκίας στην ΝΑ Γαλλία αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς παγκοσμίως. Το υπέροχο Μεσογειακό τοπίο σε συνδυασμό με τα παραδοσιακά χωριά μεταφέρουν τους επισκέπτες σε μια άλλη εποχή, ενώ σε καταλύματα έχουν διαμορφωθεί πολλά από τα παλιά πετρόκτιστα κτίσματα.  

Το συγκεκριμένο σπίτι που εκτείνεται σε δύο επίπεδα και μπορεί να φιλοξενήσει(*) έως και 10 άτομα αποτελεί τυπικό δείγμα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής της περιοχής.

Πέτρα και ξύλο κυριαρχούν τόσο στην εσωτερική όσο και στην διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων και σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές διακοσμητικές επιλογές δημιουργούν μια πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. 

Γήινες και ζεστές αποχρώσεις σε μπεζ, κόκκινες και πορτοκαλί τόνους, παλιά, αναπαλαιωμένα και ρουστίκ έπιπλα, vintage αισθητικής αντικείμενα και ποιοτικά υφάσματα συνθέτουν την ιδιαίτερη αισθητική όλων των χώρων, ενώ δομικά - αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά όπως πέτρινοι τοίχοι και δάπεδα, ξύλινες οροφές κλπ  δεσπόζουν και στους εσωτερικούς χώρους. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

havenin.com


ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ