2023-09-26 07:30:05
Φωτογραφία για Σοφία Χατζηπαντελή: Θα βγάλω τα φρύδια μου μόνο αν ...
Η Σοφία Χατζηπαντελή έδωσε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων, για το «My Style Rocks».

Το μοντέλο και κριτής του ριάλιτι βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Fay's Time» κι αρχικά, δήλωσε: «Η μόδα είναι τέχνη και το στυλ μου είναι Χάλογουιν στο σπίτι της γιαγιάς μου. Κάθε φορά θέλω να είμαι και η Σοφία, δεν θέλω να είμαι σαν αποκριάτικο πράγμα».

«Δεν έχω το ύψος, δεν είμαι αδύνατη, δεν έχω τη συνηθισμένη ομορφιά, αλλά είμαι περήφανη. Αυτό που μπορώ να πω στις άλλες, πιο νέες από μένα, είναι ότι δεν χρειάζεται να είσαι το ίδιο και να μπορείς να έχεις και χαρακτήρα», συμπλήρωσε.

Όσο για τα φρύδια της που έχουν σχολιαστεί ιδιαίτερα, είπε: «Έχουν όνομα τα φρύδια μου, αλλά είναι και λίγο αστείο. Εγώ λέω ότι η Σοφία έχει μονόφρυδο, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Οι πιο μεγάλες καμπάνιες που έχω κάνει δεν είναι μόνο για μάτια, αλλά ξέρω ότι ο περισσότερος κόσμος καταλαβαίνει ότι το αγαπημένο μου πράγμα είναι το φρύδι μου. Όλοι στην οικογένεια έχουν μονόφρυδο».


«Θα βγάλω τα φρύδια μου μόνο αν το θελήσω εγώ. Αλλάζω όλα τα πράγματα πάνω μου, τα μαλλιά μου, τα νύχια μου, το ψεύτικο μαύρισμα. Μου αρέσει να αλλάζω όπως φαινόμουν. Είναι πιο ωραίο να είσαι ο εαυτός σου και αν θες να το αλλάξεις, δεν πειράζει. Πάντα λέω ότι μπορεί τη μία μέρα να έχω κόκκινα μαλλιά με ξανθά φρύδια και μια άλλη μέρα ότι θέλω να δοκιμάσω τα '90ς φρύδια, τα λεπτά. Κάνω ό,τι θέλω», πρόσθεσε.

Αναφορικά με το «My Style Rocks», είπε: «Είναι ένα δύσκολο πρόγραμμα για εμένα για να μπορώ να βάλω τον εαυτό μου σε μια θέση που να κρίνω το στυλ πιο προσωπικά. Είναι δύσκολο να είσαι σε ένα λεπτό, με όλα τα φώτα, με ένα σύνολο που έχεις χτίσει και να παίρνεις βαθμούς. Είπα ότι δεν θέλω να είμαι κριτής, αλλά να τους δώσω, είτε υψηλούς, είτε χαμηλότερους βαθμούς, για να μπορούν να κάνουν περισσότερα».

Τέλος, για τη μόδα και τις δηλώσεις που κάνουν κάποιοι ότι την ταυτίζουν σαν έννοια με τη Σοφία Χατζηπαντελή, δήλωσε: «Δεν είμαι εγώ η μόδα σαν Σοφία. Η μόδα για εμένα είναι αυτοί που αν περπατήσουν και φορέσουν κάτι πιο εντυπωσιακό ή τρελό. το αγαπώ».

«Ίσως οι περισσότεροι που θα τους βλέπουν να τους περιπαίζουν, αλλά φαίνονται εκείνοι άσχημοι. Η μόδα έχει πολλά πρόσωπα και για μένα, δεν είναι copy paste που είδες στο Internet. Είναι η Σοφία, η ταυτότητά της», πρόσθεσε κλείνοντας.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ