2023-10-05 13:35:02
Φωτογραφία για Κάκκαβα για Πιερίδη: «Με στεναχώρησε αλλά…»
Αφού μίλησε για την υποψηφιότητά της στον Δήμο Σαρωνικού αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό… σουσού που την αφορά.

«Μπορώ να συνεχίσω να υπάρχω και χωρίς το γοητευτικό γυαλί αλλά όταν γίνεται αυτοσκοπός χάνει την ουσία.

Μου έλειψε γιατί είμαι στην τηλεόραση από τα 23 μου και την αγαπώ πολύ όμως κάνω παράλληλα και άλλα πράγματα. Πάνω από όλα είμαι μαμά, σύζυγος και ένας άνθρωπος που έχει ευαισθησίες.

Μου έχει γίνει μια πολύ όμορφη πρόταση να είμαι στο πρωινό του Open το Σαββατοκύριακο που έχεις αφήσει σπουδαία παρακαταθήκη. Έχουν γίνει πολύ όμορφες συζητήσεις να ενταχθώ. Με ποιον ρόλο, ποια συνθήκη και ποια παρέα – γιατί θα είμαστε μια παρέα και ειδικά το σκ ο τηλεθεατής θέλει να βλέπει μια όμορφη σύνθεση ανθρώπων. Σχεδιάζουμε μια παρέα με έντονο το κοριτσίστικο στοιχείο και με ωραίες αντρικές πινελιές.

Έχω συνηθίσει να έχω εμπιστοσύνη στις συζητήσεις που κάνω με ανθρώπους και έμενα σε αυτά που μου έλεγαν, δεν βιαζόμουν να βγάλω συμπεράσματα. Κάθε μέρα έπεφτε κι ένα καινούργιο όνομα και θα έπρεπε κάθε μέρα να παίρνω τηλέφωνο. Όποια και να είναι η τελική επιλογή εύχομαι να είναι για το καλό όλων».


Πώς διαχειρίστηκε τις δηλώσεις της Μαριάντας Πιερίδη;

«Δεν έχουμε βρεθεί όμως ανυπομονώ να τη δω από κοντά και να τα συζητήσουμε όλα. Ναι, στεναχωρήθηκα γιατί ήταν τόσο διαφορετικό το μήνυμα που πήγε να περάσει από την ουσία των συζητήσεων. Γιατί εξαρχής η συζήτηση που έγινε ήταν να ενταχθώ σε μια παρέα οπότε ήταν τελείως διαφορετικό από αυτό που βγήκε προς τα έξω. Αυτό με στεναχώρησε αλλά καταλαβαίνω ότι όλοι μπορεί να έχουν μια άτυχη στιγμή, να κάνουν μια ατυχή δήλωση. Όσο στεναχωρήθηκα εγώ άλλο τόσο στεναχωρήθηκα και με όλους τους άλλους που έπεσαν να φάνε αυτά τα παιδιά. Όλοι έχουμε δικαίωμα να κάνουμε ένα λάθος και δεν σημαίνει ότι αναιρούμε την πορεία μας. Καλύτερα να τα λύσουμε εγώ και η Μαριάντα, ο Τριαντάφυλλος, η Φελίσια».

«Ο Γρηγόρης θέλει να είμαι ευτυχισμένη και είναι η μοναδική του ανησυχία για οποιαδήποτε πρόταση. Είναι ένας πολύ υποστηρικτικός σύζυγος, είναι στο σπίτι, είδα μια άλλη πλευρά του. Τον αγχώνει να είναι η γυναίκα του καλά» είπε.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ