2023-10-05 18:33:11
Φωτογραφία για Διακόσμηση εσωτερικών χώρων με κίτρινες λεπτομέρειες
Ζεστό και φωτεινό το κίτρινο, σε όλους τους τόνους του, είναι μια από τις πιο όμορφες αποχρώσεις στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων όχι μόνο για μεγάλα στοιχεία αλλά και για χρήση σε μικρές επιφάνειες και διακοσμητικές λεπτομέρειες. 

Απόλυτα ταιριαστό με όλη την παλέτα των neutral και γήινων χρωμάτων αλλά και πολλών ψυχρών αποχρώσεων όπως το μπλε, το κίτρινο είναι μια από τις πιο εύκολες αποχρώσεις για να προστεθούν φωτεινές πινελιές χρώματος σε κάθε χώρο, ανεξάρτητα από το γενικό διακοσμητικό του ύφος.  



Η χρήση του σε μικρά ή μεγαλύτερα υφασμάτινα στοιχεία είναι ο πιο "σίγουρος" τρόπος χρήσης του κίτρινου διακοσμητικά, με δίχρωμους ή και περισσότερων αποχρώσεων συνδυασμούς ανάλογα με την ένταση των βασικών χρωμάτων που επικρατούν στον χώρο. 

Σε υπνοδωμάτια μπορεί να προστεθεί σε λευκά είδη, κουρτίνες ή και μικρότερα αντικείμενα δημιουργώντας μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα που μπορεί να προσαρμοστεί σε όλες τις εποχές και να συνδυαστεί με μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων στα βασικά χρώματα του χώρου. 


Σε χώρους που επικρατούν απαλές γήινες αποχρώσεις, διχρωμίες σε μπεζ-καφέ κλπ το κίτρινο σε μικρές λεπτομέρειες και σε συνδυασμό με μερικές ακόμη αποχρώσεις στα ίδια στοιχεία πχ διακοσμητικά μαξιλάρια, κάδρα κλπ μπορεί να δημιουργήσει έντονες ή πιο ήπιες χρωματικά αντιθέσεις, ανάλογα με τον τόνο κίτρινου που θα επιλεγεί και τις υπόλοιπες αποχρώσεις που θα συνδυαστεί. 

Το ίδιο πετυχημένα λειτουργεί τόσο σε χώρους διαμορφωμένους γενικά σε ιδιαίτερα ανοιχτά όσο και πιο σκούρα χρώματα, ενώ συνδυάζεται εξαιρετικά με όλες τις αποχρώσεις του φυσικού ξύλου σε έπιπλα, δάπεδο ή επιμέρους ξύλινα αντικείμενα.  

Τα κάθε μορφής μεταλλικά χρυσαφί στοιχεία σε έπιπλα - αντικείμενα είναι επίσης ένας έμμεσος τρόπος για να προστεθούν κίτρινες διακοσμητικές πινελιές σε κάθε χώρο, με την μορφή αντικειμένων όπως καθρέφτες, κορνίζες, φωτιστικά, έπιπλα με μεταλλικό χρυσαφί σκελετό κλπ



Έπιπλα βαμμένα ή παλαιωμένα σε κίτρινες αποχρώσεις είναι ικανά να δημιουργήσουν πολύ ξεχωριστές και ιδιαίτερα καλαίσθητες χρωματικές αντιθέσεις, σε χώρους διαμορφωμένους σε κάθε διακοσμητικό στυλ. 

Δείτε και εδώ πολλές σχετικές ιδέες για βάψιμο επίπλων σε κίτρινες αποχρώσεις. 

Και βεβαίως το πιο απλό στοιχείο για να προσθέσετε μικρές συμπληρωματικές πινελιές κίτρινου σε κάθε χώρο δεν είναι κανένα άλλο από ένα μπουκέτο κίτρινα ...λουλούδια. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto


ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ