2023-10-07 13:30:04
Φωτογραφία για Νίκος Κοκλώνης για Δημήτρη Αλεξάνδρου:  «Ήξερε από τις 12 Ιουλίου»
Θέση για τα όσα την κατηγόρησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πήρε και δημόσια η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία ζήτησε και από την πλευρά της εταιρείας παραγωγής της εκπομπής της, Barking Well και συγκεκριμένα από τον Νίκο Κοκλώνη, να πάρει θέση για τα όσα ακούστηκαν.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στην εκπομπή Fay’s Time για τη Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν της έστειλα καλή επιτυχία, δεν έχουμε την καλύτερη επικοινωνία, χάλασε το θέμα. Εξαφανίστηκε. Δεν μου απάντησε ποτέ σε τηλέφωνα και μηνύματα για το τι θα κάνουμε.

Έφτασα τον Οκτώβριο να διαπραγματεύομαι μια καινούρια εκπομπή. Έμαθα τον Σεπτέμβριο ότι δεν θα είμαι στην εκπομπή. Ήταν δύσκολο και περίεργο όλο αυτό. Μου είπε θα μου απαντήσει μάλλον την Παρασκευή. Μάλλον ήταν αυτή η Παρασκευή με τις 27 ώρες, δεν έχει έρθει ακόμη αυτή η απάντηση».

Η παρουσιάστρια, το πρωί του Σαββάτου, μίλησε ξανά στην εκπομπή της, «Χαμογέλα και πάλι» και τόνισε: «Έχω πει ό,τι με αφορά στο κομμάτι με τον Δημήτρη. Έχω στεναχωρηθεί αυτήν την εβδομάδα. Δεν μου αρέσει να απασχολώ με τα δικά μου και να παίρνω χρόνο από την εκπομπή για πράγματα που μας αφορούν. Όμως πρέπει να ξεκαθαρίζονται, ειδικά όταν θίγονται συμπεριφορές και δεν μου αρέσει να μένουν στον αέρα».


«Από τη δική μου πλευρά ξεκαθάρισα τη θέση μου. Επειδή αφορά όμως και την εταιρεία παραγωγής, την Barking Well, είναι σημαντικό να δοθεί μια απάντηση και από εκεί για όλο όσα έχουν συμβεί. Η θέση του Νίκου Κοκλώνη είναι πάρα πολύ δύσκολη γιατί είμαστε και οι δύο στην εταιρεία. Είναι σημαντικό και θέλησε να τοποθετηθεί».

«Ήξερε από τις 12 Ιουλίου»

Ο Νίκος Κοκλώνης με δηλώσεις του στο «Χαμογέλα και πάλι», θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

«Είναι δύσκολη η θέση μου γιατί και οι δύο είναι ακόμα στην εταιρεία. Ο Δημήτρης γνώριζε από τις 12 Ιουλίου ότι δεν θα βρίσκεται στη Σίσσυ και θα κάνουμε κάτι καινούριο τη νεά σεζόν. Το γνώριζε και από τον Τζώνη Καλημέρη και από εμένα. Συμβαίνουν αυτά. Ο Αλεξάνδρου ήταν στην Κατερίνα Καινούργιου, μετά πήγε στη Σίσσυ και τώρα θα κάνει κάτι καινούριο. Όταν τελειώνει μια σεζόν αλλάζουν τα πράγματα, γίνονται ανακατατάξεις. Όπως είδατε δεν έχει αντικατασταθεί από άλλον», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Κοκλώνης και συνέχισε:

«Φυσικά έχω μιλήσει με τον Δημήτρη, όπως και με όλους τους συντελεστές».

Σε ερώτηση για το αν τελικά θα είναι στη νέα εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη στο OPEN, απάντησε: «Δεν πιέζουμε κανέναν. Αν δεν θέλει μπορεί να μην είναι. Η εταιρία δεν πρόκειται να δεχτεί τέτοιες συμπεριφορές από κανένα μέλος της, είτε είναι παρουσιαστής, είτε συντελεστής».

«Δεν θέλει να μου μιλήσει»

«Ο Δημήτρης είναι σε δύσκολη φάση, ίσως είναι πιεσμένος. Εγώ στεναχωρήθηκα γιατί πίστεψε και ένιωσε έτσι για εμένα. Δεν ήταν προσωπική απόφαση, ήταν θέμα εταιρείας. Δεν είναι ότι δεν αποχαιρετήσαμε ο ένας τον άλλον. Έκανα ένα γεύμα στους συνεργάτες που κάναμε απολογισμό, αγκαλιαστήκαμε και το τελευταίο μήνυμα που ανταλλάξαμε ήταν αγάπης. Δεν ξέρω γιατί γύρισε όλο αυτό», εξήγησε μετά τις δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Εγώ αντιλήφθηκα ότι κάτι περίεργο συμβαίνει όταν μου είπαν για τη βάπτιση και είπα θα στείλουμε κάμερα, αλλά ρωτήστε τον αν θέλει. Μου είπαν ότι ήταν έξαλλος, ότι έλεγε για εξώδικα, δεν κατάλαβα αν εννοούσε τη δική μας εκπομπή ή μίλαγε γενικά. Μέχρι να βγει να κάνει τις δηλώσεις δεν κατάλαβα ότι έχει θέμα μαζί μου».

«Άκουσα από κάποιους ότι δεν γίνεται να μην γνωρίζει ένας παρουσιαστής. Φυσικά και γνώριζα, δεν είπα ποτέ ότι δεν γνώριζα. Είπε ότι δεν είχε αποφασιστεί. Και πέρσι ο Δημήτρης στην εκπομπή ήρθε τον Σεπτέμβριο με “κλειδωμένη” ομάδα. Ήρθε τη μέρα που κάναμε φωτογράφιση, μέχρι τότε δεν είχαμε συναντηθεί. Δεν ξέρω πώς λειτουργεί ο ίδιος, ποια είναι η σχέση με την εταιρία. Φυσικά και γνωρίζω ποιος είναι στην εκπομπή, όμως δεν παίρνω αποφάσεις μόνη μου, ούτε βέβαια μου έχει πει ποτέ ο Νίκος ¨θα έρθει αυτός θες δεν θες¨. Για τίποτα δεν είναι απόλυτος. Δεν επιβάλει ποτέ σε κανέναν και είναι δίπλα σε όλους», τόνισε και κατέληκε:

«Μια τεράστια αγκαλιά και την αγάπη μου θέλω να στείλω στον Δημήτρη. Θέλω να τα πούμε κάποια στιγμή, γιατί τώρα δεν θέλει να μου μιλήσει. Να μην το τραβήξουμε εμείς άλλο γιατί είναι άβολο».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ