2023-10-09 12:40:03
Φωτογραφία για ΠΟΠ Μαγειρική»:  Όλοι οι καλεσμένοι αυτής της εβδομάδας
Η «ΠΟΠ Μαγειρική», η αγαπημένη εκπομπή με τον σεφ Ανδρέα Λαγό, κάθε ημέρα, στις 14:00,  μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1, μας ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, αποδεικνύοντας ότι η μαγειρική μπορεί να εκτοξεύσει τις αισθήσεις σώματος και νου.

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, η εκπομπή που μας μαθαίνει όλους τους θησαυρούς της ελληνικής υπαίθρου, έρχεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, με νέες συνταγές, εκλεκτούς καλεσμένους και μοναδικές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές.

Ο σεφ Ανδρέας Λαγός, με αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, καλλιτέχνες, δημοσιογράφους και ηθοποιούς, μαγειρεύει, πλημμυρίζοντας την κουζίνα της «ΠΟΠ Μαγειρικής» με διατροφικούς θησαυρούς της Ελλάδας. Εκατοντάδες ελληνικά, αλλά και κυπριακά προϊόντα ΠΟΠ και ΠΓΕ αξιοποιούνται μέσα από δημιουργικές, ευφάνταστες, αλλά και γρήγορες και οικονομικές συνταγές.

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023, στις 14:00


Επεισόδιο 21ο: «Μπάτζος, αγγουράκια Κνωσσού»

Καλεσμένος στην εκπομπή ο Λάκης Γαβαλάς

Τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου, στο στούντιο της «ΠΟΠ Μαγειρικής» έρχεται ένα από τα πιο γνωστά ονόματα της μόδας όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Ο μοναδικός Λάκης Γαβαλάς με το εκκεντρικό του στυλ βάζει «φωτιά» στην κουζίνα και μας αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ελληνικής μόδας, αλλά και της ζωής του. Ο καλεσμένος της «ΠΟΠ Μαγειρικής» μαγειρεύει με τον Ανδρέα Λαγό μία συνταγή με μπάτζο και μία δεύτερη συνταγή με αγγουράκια Κνωσού σκορπώντας, εκτός από υπέροχες μυρωδιές, και απίστευτο γέλιο με τις γνωστές ατάκες του.

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023, στις 14:00

Επεισόδιο 22ο: «Κουκουνάρι, σύκα Βραυρώνας Μαρκοπούλου Μεσογείων»

Καλεσμένη η Φωτεινή Δάρρα

Την Τρίτη 10 Οκτωβρίου, ο Ανδρέας Λαγός υποδέχεται στο στούντιο της «ΠΟΠ Μαγειρικής», μία από τις ωραιότερες φωνές της σύγχρονης μουσικής σκηνής. Η Φωτεινή Δάρρα έρχεται στη μαγειρική παρέα της ΕΡΤ1 και εντυπωσιάζει τους πάντες με τις γνώσεις της στην κουζίνα. Μαζί με τον σεφ Ανδρέα Λαγό φτιάχνουν δύο συνταγές, η μία με πρώτη ύλη το κουκουνάρι και η δεύτερη με σύκα Βραυρώνας Μαρκοπούλου και απογειώνουν τη γεύση. Η γνωστή τραγουδίστρια, με καριέρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μοιράζεται μοναδικές ιστορίες από την πορεία της, αλλά και τους μεγάλους σταθμούς σε αυτή τη φωτεινή πορεία.

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023, στις 14:00

Επεισόδιο 23o: «Αρνάκι Λήμνου, βανίλια υποβρύχιο»

Καλεσμένη στην εκπομπή η Ολυμπία Κρασαγάκη

Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου στο στούντιο της «ΠΟΠ Μαγειρικής» και στην παρέα του Ανδρέα Λαγού έρχεται η πιο διάσημη Ελληνίδα φωτογράφος, Ολυμπία Κρασαγάκη, σ’ έναν διαφορετικό ρόλο αυτή τη φορά. Έχοντας σαν πρώτες ύλες το αρνάκι Λήμνου και τη βανίλια υποβρύχιο, ο Ανδρέας Λαγός και η Ολυμπία Κρασαγάκη δημιουργούν δύο μοναδικές συνταγές. Εκείνη μοιράζεται με τους τηλεθεατές άγνωστες ιστορίες από τις φωτογραφίσεις με διάσημους αστέρες του Χόλιγουντ, αλλά και αστείες ιστορίες με αστέρια της εγχώριας showbiz.

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023, στις 14:00

Επεισόδιο 24ο: «Ξύγαλο Σητείας, αβγοτάραχο Μεσολογγίου»

Καλεσμένος στην εκπομπή  ο Αντώνης Βλοντάκης

Την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου, ο Ανδρέας Λαγός υποδέχεται στο στούντιο της «ΠΟΠ Μαγειρικής» έναν αθλητή που έχει αποτελέσει σύμβολο τα τελευταία χρόνια για χιλιάδες νέους. Ο Αντώνης Βλοντάκης εισβάλλει στην κουζίνα και δίνει το προσωπικό του στίγμα μέσα από δύο συνταγές, η μία με ξύγαλο Σητείας και η άλλη με αβγοτάραχο Μεσολογγίου. Αποκαλύπτει τη σχέση του με το φαγητό, θυμάται τις κορυφαίες του αθλητικές στιγμές και μιλάει για τον «θησαυρό» του, που δεν είναι άλλος από την οικογένειά του.

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023, στις 14:00

Eπεισόδιο 25ο: «Κατίκι Δομοκού, φάβα Φενεού»

Καλεσμένη η Λένα Αλκαίου

Την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, το στούντιο της «ΠΟΠ Μαγειρικής», εκτός από γεύσεις, γεμίζει με τους ήχους γνωστών ελληνικών τραγουδιών, αφού η γνωστή τραγουδίστρια, Λένα Αλκαίου έρχεται στην παρέα του Ανδρέα Λαγού. Μαγειρεύοντας μία συνταγή με κατίκι Δομοκού και μία δεύτερη με φάβα Φενεού, η Λένα Αλκαίου μάς αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της καριέρας της, την αγάπη για την κόρη της και τη σχέση της με τη μαγειρική.

Γιατί η μαγειρική μπορεί να είναι ΠΟΠ!

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ