2023-10-10 10:11:45
Φωτογραφία για ΠΦΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε σεμινάρια ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ Αγαπητοί συνάδελφοι,Το μεγάλο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του ΙΔΕΕΑΦ για το 2023, με δια ζώσης σεμινάρια για φαρμακοποιούς σε όλη την Ελλάδα, υπό την ευθύνη και εποπτεία του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου συνεχίζεται δυναμικά.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Εργαστήριο Φαρμακείου και συγκεκριμένα τα σεμινάρια με θέμα: «Υποδειγματική Παρασκευή Γαληνικών Σκευασμάτων-Διασφάλιση Ποιότητας στο εργαστήριο του Φαρμακείου σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Φαρμακοποιία», έρχονται και πάλι στην Αθήνα.

Έχουν προγραμματιστεί 4 σεμινάρια, διάρκειας 8 ωρών (2 ώρες θεωρίας & 6 ώρες πρακτικής, με ωράριο 10:00-18:30) και θα διεξαχθούν στο Εργαστήριο Φαρμακευτικής Τεχνολογίας, του Τμήματος Φαρμακευτικής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με την εεπιστημονική ευθύνη του Επίκουρου Καθηγητή Φαρμακευτικής Τεχνολογίας του Τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ, κ. Παρασκευά Δάλλα.

Σας καλούμε να δηλώσετε συμμετοχή σε ένα από αυτά. Συγκεκριμένα:

1ο σεμινάριο: Σάββατο 11 Νοεμβρίου2ο σεμινάριο: Κυριακή 12 Νοεμβρίου3ο σεμινάριο: Σάββατο 25 Νοεμβρίου4ο σεμινάριο: Κυριακή 26 Νοεμβρίου

Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων κάθε σεμιναρίου είναι 40 και θα τηρηθεί αυστηρά.

Δείτε εδώ σχετική επιστολή από τον ΠΦΣ-ΙΔΕΕΑΦ,

με όλες τις πληροφορίες και το περιεχόμενο-πρόγραμμα
farmakopoioi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ