2023-10-12 16:42:28
Φωτογραφία για «Famagusta» : Συνεχίζονται τα γυρίσματα -Δείτε Backstage  από τη νέα σειρά του MEGA



Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς τα γυρίσματα της μεγάλης παραγωγής του MEGA «Famagusta», που υπογράφει η τριάδα των επιτυχιών Αντρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου, Κούλλης Νικολάου.



Ένα λαμπερό καστ έμπειρων και καταξιωμένων, αλλά και νεότερων και ταλαντούχων ηθοποιών συμμετέχει στη νέα πολλά υποσχόμενη τηλεοπτική παραγωγή. O φωτογραφικός φακός βρέθηκε στα γυρίσματα του «Famagusta» που συνεχίζονται όλο αυτό το διάστημα σε Κύπρο, Αθήνα και Λονδίνο.



To MEGA φέρνει στη μικρή οθόνη μια δραματική σειρά υψηλών προδιαγραφών, εμπνευσμένη από τα γεγονότα της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο το καλοκαίρι του 1974.



Σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου, η σειρά «Famagusta» θα ενταχθεί στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν για την επέτειο των 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή.



Η ιστορία



Ένα νέο ζευγάρι βιώνει τον ξεριζωμό από την πατρική γη, αφήνοντας πίσω του, την ημέρα της εισβολής στην Αμμόχωστο το καλοκαίρι του 1974, το τριών μηνών βρέφος του. Τα χρόνια περνούν και οι ελπίδες να εντοπίσουν τον πρωτότοκο γιο τους εξανεμίζονται.



Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πως το αγνοούμενο βρέφος θα επιβιώσει του εφιάλτη και θα γίνει ένας πενηντάχρονος άντρας που η μοίρα θα τον οδηγήσει και πάλι στην Κύπρο. Αναζητώντας τις μαρτυρίες τραγικών πρωταγωνιστών της τουρκικής εισβολής του 1974, για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ διεθνούς πλατφόρμας, ο ήρωας της σειράς του MEGA θα βρεθεί πιο κοντά από ποτέ στην αποκάλυψη της αλήθειας για την πραγματική του 

οικογένεια.







Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ