2023-10-12 16:00:03
Φωτογραφία για Ο Ολυμπιακός έχει προπονητή



Ο Ολυμπιακός έχει προπονητή και αν υπάρχει υπομονή το πρότζεκτ με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα τραβήξει. Δε γίνεται κι αλλιώς. Η αρχή άλλωστε της σεζόν στην Ελλάδα τουλάχιστον δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για γκρίνιες. Στο Europa League, το 0 στα 2 απέναντι σε Φράιμπουργκ και Μπάντσκα Τόπολα δεν είναι ότι καλύτερο αλλά ελπίδες υπάρχουν για 2η και 3η θέση. 

Μέσα λοιπόν σε όλη αυτήν την προσπάθεια ανοικοδόμησης του Ολυμπιακού, ήρθε και η φοβερή είδηση πως ο Μαρτίνεθ θα μπορούσε να ήταν ένας από τους υποψήφιους για να αναλάβουν τον πάγκο της Σεβίλλης. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι οι εδώ που προσπάθησαν να το βγάλουν προς τα έξω σε ένα στυλ "δείτε τι προπονητή έχει ο Ολυμπιακός". Προς το παρόν ο Μαρτίνεθ δεν τα χρειάζεται αυτά
. Είναι ένας σοβαρός άνθρωπος που έχει βάλει τα πράγματα σε μια σειρά, έχει φτιάξει τα αποδυτήρια και παλεύει να φτιάξει την ομάδα. Το κλίμα σε μια ομάδα π.χ. φαίνεται πως και αν όλοι μαζί πανηγυρίζουν τα γκολ. Μην το γελάει κανείς αυτό. Στον Ολυμπιακό φαίνεται μια άλφα συσπείρωση. Ο Μαρτίνεθ λοιπόν δεν υπήρχε περίπτωση να πάει στη Σεβίλλη. Ο Ολυμπιακός πρώτα απ΄όλα δε θα τον άφηνε. Μπορεί στο κλαμπ να έχουν γίνει πολλά λάθη αλλά υπάρχει ένα στάτους. Δε γίνεται να φύγει έτσι ο προπονητής. Από την άλλη πλευρά, η Σεβίλλη προς τα αλλού κοίταζε. Τον Μαρθελίνο ήθελε π.χ. αλλά μόλις είχε φύγει από τη Μασσαλία. Όταν έφυγε από τη Βαλένθια έκανε πολύ καιρό να αναλάβει ομάδα και τελικά όλα του πήγαν στραβά στη Μασσαλία. Και η Σεβίλλη πήρε τον Αλόνσο, τον πρώην της εθνικής Ουρουγουάης.

Πηγή: sportime.gr


ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ