2023-10-16 07:50:23
Φωτογραφία για ΄Ολη η ατμόσφαιρα της Φλωρεντίας σε ένα μοναδικό κατάλυμα
Η Φλωρεντία θεωρείται η ομορφότερη πόλη της Ιταλίας, με την αρχιτεκτονική, τα αξιοθέτατα και την γενική ατμόσφαιρα της πόλης να υπολείπονται ακόμη και των αντίστοιχων της Ρώμης. Σε αρκετά κτίσματα που χρονολογούνται αιώνες πριν στεγάζονται τουριστικά καταλύματα, στα οποία δεσπόζουν τα πολύ χαρακτηριστικά αρχιτεκτονικά στοιχεία αλλά και η γενικά ιδιαίτερη διαμόρφωση. 

Στον συγκεκριμένο χώρο, που βρίσκεται σε μια από τις ιστορικές γειτονιές της πόλης και καλύπτει επιφάνεια 100τμ, κυριαρχούν οι τοιχογραφίες του 15ου αιώνα που δημιουργούν μια σχεδόν μουσειακή ατμόσφαιρα. 

Στην γενική διαμόρφωση και διακόσμηση ο απόλυτα πετυχημένος συνδυασμός στοιχείων και υλικών παλαιάς αλλά και σύγχρονης αισθητικής δημιουργεί ένα σύνολο στο οποίο οι τοιχογραφίες και τα επιχρίσματα στις τοιχοποιίες, το ύψος του χώρου, οι ξύλινες οροφές και οι αυθεντικές αντίκες συνυπάρχουν απόλυτα αρμονικά και καλαίσθητα με πολύ πιο μοντέρνου ύφους έπιπλα, αντικείμενα και έργα τέχνης.   

Έτσι παρά την μεγαλόπρεπειά του ο χώρος σε όλα τα σημεία του είναι απόλυτα οικείος, ζεστός και λειτουργικός για τους επισκέπτες του. 



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

vacationperfect.com/


ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ