2023-10-25 15:30:04
Φωτογραφία για Μαρίνα Σάττι: Ο τηλεοπτικός και καλλιτεχνικός χώρος σχολιάζει την φετινή μας εκπρόσωπο
Την έκπληξη έκανε το μεσημέρι της Τρίτης 24/10 η ΕΡΤ, ανακοινώνοντας το όνομα του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 68ο διαγωνισμό της Eurovision!

Η Μαρίνα Σάττι θα είναι εκείνη που θα ταξιδέψει στη Σουηδία για να τραγουδήσει εκπροσωπώντας την Ελλάδα, γεγονός που σχολιάστηκε ποικίλως τόσο από το κοινό, όσο και από τον τηλεοπτικό και καλλιτεχνικό κόσμο.

«Εύστοχη επιλογή»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε την επιλογή της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision στο «Πρωινό Σουσού».

«Είναι μία εύστοχη επιλογή, γιατί δυστυχώς ήταν άστοχη η περσινή. Είναι σωστή γιατί είναι μια πολύ καλή τραγουδίστρια, έχει τσαγανό, είναι ένας μικρός δαίμονας, που μπορεί να εκπλήξει σε αυτήν την τρίλεπτη διαδικασία», τόνισε ο παρουσιαστής.

«Πληροί της προϋποθέσεις να έχουμε μία αξιοπρόσεκτη εμφάνιση στην Eurovision», τόνισε.

«Με τρομάζει το στυλ του τραγουδιού της…»


Αμφιβολίες για το στυλ των τραγουδιών της και αν αυτό απευθύνεται στο στυλ των ανθρώπων της Eurovision, έχει ο Δημήτρης Παπανώτας, όπως είπε στο Happy Day.

«Εμένα με τρομάζει το στυλ του τραγουδιού της, το οποίο ίσως δεν απευθύνεται στον κόσμο που βλέπει Eurovision. Είναι λίγο πιο έντεχνο. Θα προτιμούσα κάτι πιο mainstream», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Έχει τον αέρα της νικήτριας»

Η Μπέσσυ Αργυράκη σχολίασε με άκρως θετικό τρόπο την ανάθεση της Μαρίνας Σάττι!

«Πάντα μου αρέσει ένα έθνικ τραγούδι για την Ελλάδα. Η κοπέλα δεν υπάρχει, είναι πάρα πολύ καταρτισμένη και πιστεύω ότι έχει τον αέρα της νικήτριας. Περιμένουμε το τραγούδι. Από τη στιγμή που είδα το βιογραφικό της, πιστεύω ότι είναι μια καλή περίπτωση, οπότε γιατί όχι να μη της δώσουμε την ευκαιρία να προχωρήσει. Έχει όλα τα προσόντα για εμένα για να μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό. Η κοπέλα είναι πάρα πολύ καλή», σχολίασε η Μπέσσυ Αργυράκη.

«Έχει καλλιτεχνικό θράσος»

Ο Γιώργος Μουκίδης σχολίασε τη Μαρίνα Σάττι με τα καλύτερα λόγια.

«Είναι καλή επιλογή. Έχει καλλιτεχνικό θράσσος η Μαρίνα που χρειάζεται εκεί για να πας και είναι και ταλαντούχα. Νομίζω ότι δεν θα δεχθεί κι εκείνη να πει ένα κομμάτι που δεν θα είναι καλό. Θα της έγραφα τραγούδι σαν Μαρίνα, αλλα για Eurovision δεν το γουστάρω όλο αυτό που γίνεται εκεί», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Είναι εκπληκτική»

Ο γνωστός συνθέτης, Μάνος Ψαλτάκης, ενθουσιάστηε με την επιλογή της ΕΡΤ!

«Εγώ παρόλο που είμαι πολύ ενάντια στην ΕΡΤ τα τελευταία χρόνια, γιατί κάνει του κεφαλιού της, έκανε την καλύτερη επιλογή. Αυτή η κοπέλα είναι εκπληκτική. Με γοήτευσε, είναι πολύ καλή τραγουδίστρια. Μπράβο στην ΕΡΤ που τη διάλεξε», δήλωσε αρχικά ο Μάνος Ψαλτάκης.

«Οι κοπέλες οι τελευταίες που βγήκαν δεν είχαν το ταμπεραμέντο, το τσαγανό, αυτή η κοπέλα, η Μαρίνα Σάττι, είναι πάρα πολύ καλή. Πιστεύω ότι θα πάει καλά, αν βρεθεί το κατάλληλο τραγούδι. Αν μπορούσε να πάει η “Μάντισσα” σίγουρα θα έπαιρνε το βραβείο», τόνισε.

Πώς αντέδρασαν οι eurostars;

«Πλάσμα λουσμένο στο φως! Μπράβο, επιτέλους!» είπε ενθουσιασμένη η Σοφία Βόσσου.

«Μου αρέσει πολύ, μπράβο!» είπε η Ελπίδα.

«Είναι αξιόλογη καλλιτέχνης, αισθάνομαι πολύ όμορφα να εκπροσωπήσει την Ελλάδα» είπε ο Πασχάλης.

«Ταιριάζει απόλυτα» είπε ο Θάνος Καλλίρης.

«Χρειαζόταν η Eurovision κάτι που να έχει χαρακτήρα» είπε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ