2023-10-28 21:29:19
Φωτογραφία για Διαμορφώσεις χώρου με παλιές - κλασικές συρταριέρες
Από τα πιο πρακτικά έπιπλα για κάθε χώρο του σπιτιού, ενώ ταυτόχρονα μια κλασική ξύλινη συρταριέρα μπορεί να μετατραπεί και σαν ένα κεντρικό διακοσμητικό έπιπλο στο σημείο που θα τοποθετηθεί. 

Πρόκειται δε για ένα είδος επίπλου που συχνά θα βρει κανείς σε ποικιλία σχεδίων στα καταστήματα - eshops με παλιά και μεταχειρισμένα έπιπλα και τις πιο πολλές φορές τα κομμάτια αυτά αξίζουν την συντήρηση που ίσως χρειάζονται, ενώ βεβαίως προσφέρονται ιδιαίτερα και τα βάψιμο - παλαιώσεις με κάθε είδους τεχνικές. 

Όμως ακόμη και χωρίς ριζικές αλλάγές στην όψη της μια κλασική ξύλινη συρταριέρα συνδυάζεται θαυμάσια και με έπιπλα πιο σύγχρονου ύφους, μπορεί δε να "σταθεί" απόλυτα σε κάθε χώρο ανεξάρτητα από το γενικό στυλ διακόσμησής του.

Λειτουργικά πρόκεται για έπιπλα που εξυπηρετούν την τακτοποίηση - αποθήκευση κάθε είδους αντικειμένων στο σαλόνι, την τραπεζαρία, τα υπνοδωμάτια αλλά και σε χώλ, κουζίνες ή ακόμη και στον χώρο του μπάνιου αν χρησιμοποιηθούν αντί για ένα κλασικό έπιπλο νιπτήρα. 



Ακόμη και μια συρταριέρα σε "αυστηρό" κλασικό ύφος ανάλογα με τις παρεμβάσεις στην όψη της αλλά και τα αντικείμενα που θα συνδυαστεί μπορεί να ταιριάξει σε χώρους όχι μόνο κλασικής - ρουστίκ αλλά και πολύ πιο μοντέρνας αισθητικής. 

Η κάθε είδους τεχνική παλαίωσης ή και το απλό βάψιμο είναι ο πιο πρακτικός τρόπος για να καλυφθούν τυχόν μικροφθορές του ξύλου σε τέτοια παλιά έπιπλα, που πραγματικά μπορούν να αλλάξουν εντελώς όψη με λίγο χρώμα, λίγο χρόνο και αρκετή ...φαντασία!

Δείτε εδώ πολλές ιδέες - προτάσεις για βάψιμο - τεχνικές παλαίωσης σε συρταριέρες. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto


ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ