2023-11-03 16:26:13
Φωτογραφία για Ιωάννα Μαλέσκου: Επιστρέφει στην τηλεόραση με το «Big Brother»;

 

Η Ιωάννα Μαλέσκου βρίσκεται εκτός τηλεόρασης ήδη ενάμισι χρόνο, από τη λήξη της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ. Στο μεταξύ πρόλαβε να παντρευτεί και να αποκτήσει μια κορούλα την οποία δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ.



Όμως, όπως έχει πει σε συνεντεύξεις της, το κεφάλαιο τηλεόραση δεν έχει κλείσει γι’ αυτήν. Θέλει να επιστρέψει, με καλύτερους όρους αυτή τη φορά και, ασφαλώς, πιο ώριμη και έμπειρη.



Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι γνωστό ότι όλο το προηγούμενο διάστημα έχει κάνει συναντήσεις με παράγοντες καναλιών. Όμως, είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν φήμες για συγκεκριμένο project. Μιλάμε για το «Big Brother» που φημολογείται ότι θα αναβιώσει στο Open από την Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη.



Σήμερα λοιπόν ο Γιώργος Σκρομπόλας επιβεβαίωσε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ότι όντως έχουν γίνει επαφές ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και στελέχη της Barking Well. Η τελευταία μάλιστα ήταν πριν από έναν μήνα κατά την οποία έγινε μια διεξοδική συζήτηση. Όμως, όπως επισήμανε ο έμπειρος στα τηλεοπτικά δημοσιογράφος, οι συναντήσεις αφορούσαν το ενδεχόμενο αξιοποίησης της Ιωάννας Μαλέσκου γενικά και όχι απαραίτητα το «Big Brother».



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αχιλλέα
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αχιλλέα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ