2023-11-08 19:45:00
Φωτογραφία για ΄Ενα υπέροχο μικρό διάμερισμα και ένας τοίχος που αλλάζει διαρκώς όψη
Εκλεπτυσμένο vintage ύφος βασισμένο σε έργα τέχνης, εικαστικά αντικείμενα και ...χρώμα, σε ένα υπέροχο διαμέρισμα μόλις 40τμ διαμορφωμένο με αγάπη και ...δημιουργικότητα. 

Η αγάπη της ενοίκου του σπιτιού για την τέχνη αλλά και τα παλιά αντικείμενα είναι διάχυτη σε κάθε σημείο του σπιτιού.

Οικογενειακά κειμήλια, αγαπημένα αντικείμενα από ταξίδια αλλά και από υπαίθριες αγορές, πίνακες και ζωγραφιές φίλων, βρίσκονται παντού τοποθετημένα με τρόπο που όχι μόνο αναδεικνύονται με τον καλύτερο τρόπο αλλά ταυτόχρονα σε κανένα σημείο δεν "πνίγουν" τον μικρό συνολικά χώρο που καταλαμβάνει το εξαιρετικής κλασικής αρχιτεκτονικής διαμέρισμα. 



Το λευκό σε όλες τις επιφάνειες των τοίχων λειτουργεί ως ιδανικός καμβάς για τα κλασικά - vintage έπιπλα και όλα τα πολύχρωμα μικρά και μεγαλύτερα αντικείμενα.


Εξαίρεση ο γκρι τοίχος πάνω το κλασικό τραπέζι.

Το διάστημα της καραντίνας λόγω της πανδημίας o συγκεκριμένος τοίχος διαδραμάτισε έναν ιδιαίτερο ρόλο για την καθημερινότητα της ενοίκου του σπιτιού.

Καθημερινά πριν αρχίσει την κατ΄οίκον εργασία της έκανε και μια μικρή ή μεγαλύτερη αλλαγή στους πίνακες - διακοσμητικά του τοίχου, εναλλάσοντας κάδρα, πίνακες, κάρτες, πολύχρωμα χαρτονια κλπ και ανεβάζοντας την εικόνα στο instagram προφίλ της. 



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

https://www.apartmenttherapy.com/


ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ