2023-11-17 14:18:43
Φωτογραφία για Τι λέει η Ιωάννα Μαλεσκου για την πρώτη της αντίδραση για την πρόταση του “Your Face Sounds Familiar



Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην βάφτιση της κόρης της, το ενδεχόμενο να κάνει θρησκευτικό γάμο με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά, αλλά και τα τηλεοπτικά της σχέδια.



“Δεν έχουμε βάλει στα σκαριά την βάφτιση, δεν ξέρω καν πότε θα γίνει , δεν μας αγχώνει. Θα θέλαμε να είναι και λίγο πιο μεγάλη για να καταλαβαίνει, να μην φοβάται την όλη διαδικασία”, είπε αναφερόμενη στην βάφτιση της κόρης της.



“Δεν νομίζω να δούμε γάμο κια βάφτιση μαζί. Όσο περνάει ο καιρός, νομίζω πως με εγκαταλείπει το σενάριο αυτό, να γίνει ο θρησκευτικός γάμος, δεν ξέρω καν αν το θέλει και ο ίδιος. Αν καταλαβαίνω πως εκείνος δεν το θέλει , δεν το έχουμε συζητήσει να σου πως την αλήθεια, δεν μπορώ να σου πω πως εγώ πως με φαντάζομαι γιατί εγώ θα μείνω με την φαντασία”, απάντησε σε ερώτηση για το αν θα τελεστούν μαζί γάμος με τον σύντροφό της και βάφτιση της κόρης τους.



“Δεν θα σου πω σε κανέναν “ναι” ή “όχι”, γιατί γενικά δεν είμαι σε θέση να πω κάτι, να ανακοινώσω, οτιδήποτε και αν είναι αυτό. Σίγουρα θέλω να έρθουν και έρχονται ωραία πράγματα”, επεσήμανε για την φημολογούμενη πρόταση από τον ΑΝΤ1 και το “Your Face Sounds Familiar”.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ