2012-07-01 19:49:30
Φωτογραφία για ΠΑΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Ο ΑΒΡΑΑΜ
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος βρίσκεται πλέον στο αρχικό στάδιο της αποκατάστασης του τραυματισμού του στον χιαστό και στα τέλη Ιουλίου θα επιστρέψει στην Γερμανία για να υποβληθεί σε εξετάσεις για την πορεία της αποθεραπείας του.

Μετά την ρήξη χιαστού που υπέστη στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Πολωνία για το Euro 2012, ο Αβραάμ εγχειρίστηκε στην Γερμανία σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης από τον χειρούργο ορθοπεδικό, Δρ. Ούλριχ Μπόνις.

Ο 28χρονος στόπερ των ερυθρόλευκων βρίσκεται πλέον στο δύσκολο κομμάτι της αποκατάστασης του τραυματισμού του, όπου απαιτείται μεγάλη προσπάθεια, υπομονή και απόλυτη προσήλωση στο πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο Δρ. Ούλριχ Μπόνις έχει δώσει έναν πλήρη φάκελο με ακριβείς οδηγίες στον Αβραάμ, αναλύοντας διεξοδικά το χρονοδιάγραμμα του προγράμματος που οφείλει να ακολουθήσει ο αμυντικός του Θρύλου προκειμένου να επιστρέψει υγιής και χωρίς περαιτέρω προβλήματα στην ενεργό δράση.

Ο συγκεκριμένος γιατρός, ως γνωστόν, χειρούργησε και ακολούθησε την ίδια διαδικασία με τον Λιούμπομιρ Φέισα και ο Σέρβος μέσος επέστρεψε χωρίς πλέον προβλήματα στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Αβραάμ θα συνεχίσει κανονικά το πρόγραμμα αποκατάστασης και στο τέλος Ιουλίου πιθανότατα θα ταξιδέψει στην Γερμανία για να υποβληθεί σε εξετάσεις από τον Δρ. Ούλριχ Μπόνις, που θα φανερώσουν την ομαλή πορεία της αποθεραπείας του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ