2023-11-30 08:00:04
Φωτογραφία για Συζητήσεις για την επιστροφή του Αλ τσαντίρι νιουζ;

Με την κωμωδία «Πνίξε τη Γιολάντα» ετοιμάζεται να επιστρέψει τηλεοπτικά ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος αυτήν την περίοδο γράφει το συγκεκριμένο σενάριο, όπως αποκάλυψε στη νέα του συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», το πρωινό της Τρίτης.



Αξίζει να σημειωθεί, πως επαφές για την προβολή του νέου του σήριαλ είχαν γίνει πρώτα με το Mega, ωστόσο όπως ο ίδιος απακάλυψε, τελικά… «δεν βγήκε κάποια άκρη», με τα τελευταία ρεπορτάζ να τον θέλουν να βρίσκεται σε συζητήσεις τόσο με τον ΣΚΑΪ, όσο και με το συνδρομητικό ΑΝΤ1+.



Σε ό,τι αφορά στον ΣΚΑΪ, πάντως, η συμφωνία αυτή ακούγεται πως είναι κοντά στο να εξελιχθεί σε «διπλό παιχνίδι» Λαζόπουλου, καθώς φημολογείται πως του έγινε κρούση και για επιστροφή στη σάτιρα με κάτι πολύ συγκεκριμένο. Ο λόγος για το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», την πλέον επιτυχημένη σατιρική εκπομπή των ’00s που και ο ίδιος ο Λάκης αγάπησε πολύ.

Στο κομμάτι της σειράς «Πνίξε τη Γιολάντα», τώρα, το σενάριο έχει να κάνει με την «αποδόμηση» της ελληνικής οικογένειας. Η ιστορία πραγματεύεται τη ζωή μιας οικογένειας, που από τη μακρινή Αστόρια της Νέας Υόρκης αποφασίζει να επιστρέψει στη γενέτειρά της, τη Μυτιλήνη. Έτσι, τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.



«Κάνω μία κωμική σειρά, ονομάζεται ‘Πνίξε τη Γιολάντα’, κάνω διαπραγματεύσεις για το πού θα προβληθεί και αναφέρεται στην αποδόμηση της ελληνικής οικογένειας. Θα παίξω κιόλας και είναι υπό συζήτηση το αν τη σκηνοθετήσω κιόλας», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο αγαπημένος κωμικός, ενώ όπως ακούγεται, το σήριαλ θα αποτελείται από 20 συνολικά επεισόδια.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ