2023-12-19 08:52:39
Φωτογραφία για Η κίνηση – ματ του ANT1 με την σειρά  που μας εξέπληξε ευχάριστα!!!

 

Aποτελεί μια από τις πιο πολυσυζητημένες σειρές της σεζόν, παρότι μέχρι στιγμής έχει μεταδοθεί μόνο στο συνδρομητικό περιβάλλον του ΑΝΤ1+, με μόλις δύο επεισόδια να έχουν βγει στον «ελεύθερο» τηλεοπτικό αέρα. Σαν ένα πολύτιμο μυστικό μόνο για μυημένους, οι «Ψυχοκόρες», που έκλεισαν τον πρώτο τους κύκλο στο 20ό επεισόδιο με δυνατό cliffhanger, επιστρέφουν δυναμικά με νέα επεισόδια στον ΑΝΤ1+ την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου.



Μετά από διάλειμμα σχεδόν δύο μηνών, ο δεύτερος κύκλος επιστρέφει σε κανονική ροή, με δύο επεισόδια κάθε Παρασκευή, ενώ σχεδόν back to back αναμένεται να «ανέβει» στην πλατφόρμα του ΑΝΤ1+ και ο τρίτος κύκλος. Σύμφωνα με πληροφορίες, στόχος είναι να μην υπάρξει άλλο μεγάλο διάλειμμα και οι «Ψυχοκόρες» να μεταδοθούν σερί μέχρι το μεγάλο φινάλε του 60ού επεισοδίου, που θα κλείσει την ιστορία της Μαρίκας, της Βασιλικής, της Δεσποινιώς και της Φρόσως. Πότε θα κάνουν την εμφάνισή τους στην ελεύθερη συχνότητα του ΑΝΤ1 οι «Ψυχοκόρες»;

Κατά πάσα πιθανότητα σε λίγους μήνες. Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει κίνηση-ματ και εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να τις βγάλει στον αέρα μετά το Πάσχα. Με βάση το αρχικό σχέδιο του σταθμού, η σειρά εποχής θα έπαιρνε τον δρόμο για την prime time του ΑΝΤ1 τον Οκτώβριο, μαζί με το νέο πρόγραμμα. Ωστόσο, η μεγάλη ανταπόκριση του κοινού που παρακολουθεί φανατικά τη σειρά και το virality που έχει προκαλέσει αλλάζουν τα σχέδια και επισπεύδουν τη free-to-air πρεμιέρα της.

Υπενθυμίζεται ότι το έτερο δυνατό χαρτί του ΑΝΤ1, η «Μάγισσα», αν διατηρήσει τη συχνότητα μετάδοσης με τρία επεισόδια την εβδομάδα, όπως επιθυμεί το κανάλι, θα ρίξει αυλαία κοντά στο Πάσχα, αφήνοντας μεγάλο κενό στην prime time. Τα δεδομένα αυτά, αν ισχύσουν, δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για την είσοδο της σειράς «Ψυχοκόρες» στην ελεύθερη τηλεόραση. Η Μαριάννα Κιμούλη, η Μαργαρίτα Αλεξιάδη, η Ασημένια Βουλιώτη, η Αννα Λουιζίδη και, μαζί τους, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, η Γιούλικα Σκαφιδά, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, η Δήμητρα Ματσούκα, η Μαρίνα Ασλάνογλου, ο Χρήστος Μαλάκης, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και πολλοί ακόμα ηθοποιοί σε ρόλους-αποκάλυψη θα έχουν την ευκαιρία να αφηγηθούν την εθιστική ιστορία των «Ψυχοκορών» στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ