2024-01-14 11:25:16
Φωτογραφία για Γιάννης Μπέζος: Τις σειρές μπορείς να τις ξαναπαίξεις, δεν είναι αναλώσιμες όπως τα παιχνίδια ριάλιτι
Ο Γιάννης Μπέζος έδωσε τη δική του άποψη για τις τηλεοπτικές σειρές μυθοπλασίας τη φετινή σεζόν, τις αλλαγές και το μέλλον που ο ίδιος προβλέπει.

Αρχικά, είπε στη συνέντευξή του στο ένθετο «Τύπος Tv»: «Το κομμάτι της μυθοπλασίας φέτος είναι πολύ μεγάλο. Και αυτό δεν είναι πάντα καλό. Καραδοκεί η προχειρότητα. Από την άλλη είναι καλό, βεβαίως, γιατί δουλεύει κόσμος. Μας ενδιαφέρει πάντα το αποτέλεσμα. Υπάρχουν δουλειές που είναι καλές και άλλες αδιάφορες. Είναι βέβαια θέμα γούστου, μιλάω εξ ονόματος δικού μου. Τα πράγματα που έχουν αξία, αφήνουν το σημάδι τους».

Για τις σειρές που κόβονται ή αλλάζουν τηλεοπτική στέγη ο ηθοποιός σχολίασε: «Πάντα γινόταν αυτό. Αυτές είναι ειδικές περιπτώσεις που συζητάμε και θαρρώ ότι είναι στον χώρο της εξαίρεσης. Οι σταθμοί πλέον κρατούν τις σειρές γιατί έχουν συνειδητοποιήσει ότι φτιάχνουν μια βιβλιοθήκη, μια κληρονομιά. Τις σειρές μπορείς να τις ξαναπαίξεις, δεν είναι αναλώσιμες όπως τα παιχνίδια ριάλιτι».

Τέλος, για το μέλλον της μυθοπλασίας ανέφερε: «Θεωρώ ότι θα πάμε σε νεότερους ανθρώπους στον τομέα της δημιουργικότητας και της γραφής. Πρέπει να πάμε, δηλαδή, ένα βήμα μπροστά και να μην αναμασούμε το παρελθόν. Πρέπει η θεματολογία να ανοίξει, να σταματήσουμε να μένουμε στα ίδια και τα ίδια, με θεματικές που αφορούν στο χωριό, στο παρελθόν. Ας σταματήσουμε τα ριμέικ, θεωρώ ότι δεν έχουν νόημα, καθώς δεν εμπεριέχουν την αγωνία της πρώτης φοράς».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ