2024-01-16 13:30:02
Φωτογραφία για Σταματίνα Τσιμτσιλή για Τίνα Μεσσαροπούλου: «Όταν παρουσιάζεις πρωτογενή ρεπορτάζ, μπορεί κάποιες φορές να πέσεις έξω»
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και υποστήριξε δημόσια τη συνεργάτιδά της, Τίνα Μεσσαροπούλου, ύστερα από την «επίθεση» του Γιώργου Λιάγκα για τα ρεπορτάζ της στο Happy Day.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ που είχε η δημοσιογράφος σχετικά με την προσωπική ζωή του Γιάννη Στάνκογλου, για το οποίο αναγκάστηκε να ζητήσει δυο φορές συγγνώμη.

«Ο καθένας από εμάς έχει μια συγκεκριμένη διαδρομή, όλοι ξέρουμε ποιος είναι τι και τι δουλειά προσφέρει. Η Τίνα Μεσσαροπούλου είναι στενή μου συνεργάτιδα και όταν παρουσιάζεις πρωτογενή ρεπορτάζ, μπορεί κάποιες φορές να πέσεις έξω. Στη μία περίπτωση του αγαπημένου ηθοποιού, Γιάννη Στάνκογλου ήταν μια πληροφορία που απ’ ό,τι κατάλαβα συζητούσε όλη η δημοσιογραφική πιάτσα, κι ήταν λανθασμένη. Στο κομμάτι του Γιώργου Λιάγκα που στεναχωρήθηκε, δικαίως στεναχωρήθηκε, γιατί ειπώθηκε μια έκφραση που δεν άρμοζε» τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ