2024-02-01 08:13:44
Φωτογραφία για Ξεκίνησε γυρίσματα η νέα σειρά των Ρέππα και Παπαθανασίου - Επιστροφή με κωμική Κατάρα…



Μια κωμωδία που θα καταγράφει με χιουμοριστικό τρόπο όσα βλέπουμε κατά καιρούς στα δραματικά σίριαλ ετοιμάζει το δίδυμο των Μιχάλη Ρέππα - Θανάση Παπαθανασίου για τον Alpha.



Τα γυρίσματα της σειράς ξεκίνησαν και το επιτυχημένο συγγραφικό δίδυμο μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» για την τηλεοπτική επιστροφή του, που, δεδομένης της επιτυχίας των προηγούμενων πονημάτων του, αναμένεται να τραβήξει το τηλεοπτικό κοινό.

Τι είπαν οι Ρέππας - Παπαθανασίου

«Είναι μια παρωδία για όλα τα σίριαλ που έχουμε αγαπήσει από χρόνια και πρόσφατα. Δεν θέλουμε να σατιρίσουμε κάποιον αλλά να προσεγγίσουμε αυτό που έχει γράψει βαθιά στο λαϊκό μας ασυνείδητο. Όλα αυτά τα μελοδραματικά μοτίβα», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι δημιουργοί Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου για τη νέα σειρά που θα έχει τίτλο «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα».



«Βέβαια είπα “ναι”. Δεν το πίστευα. Είναι πολύ καλοί σε αυτό που κάνουν», είπε από την πλευρά της η Χρύσα Ρώπα για την εκ νέου συνεργασία της με τους δημιουργούς, ενώ ο (επίσης γνώριμος στις σειρές τους) Αλέξανδρος Αντωνόπουλος αναφερόμενος στον δικό του ρόλο υπογράμμισε:



«Το έχουμε παρακάνει στο δράμα. Ήρθε η ώρα για μια κωμωδία και μάλιστα τόσο εξτρίμ. Λέγομαι Οσμάν Βουρδάμπεης. Θα μιλάω τα τουρκικά Παπαθανασίου - Ρέππα».

Ποιοι ηθοποιοί θα συμμετέχουν

Το πρωταγωνιστικό καστ της σειράς απαρτίζεται ακόμα από τους Μαριέλλα Σαββίδου, Μάνο Ιωάννου, Τάσο Χαλκιά, Μαρία Λεκάκη, Πάνο Σταθακόπουλο, Σοφία Βογιατζάκη, αλλά και τη γνωστή YouTuber Έλενα Χαραλαμπούδη.

Η ιστορία των Ρέππα - Παπαθανασίου

Αξίζει να προσθέσουμε ότι το πολυσχιδές δίδυμο έγινε ευρέως γνωστό με τις σειρές «Τρεις χάριτες» (1989- 1992) και «Δις εξαμαρτείν (1993-1996).



Έχουν συνυπογράψει, μεταξύ άλλων, τα θεατρικά «Μπαμπάδες με ρούμι», «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», «Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός», «Άντρες έτοιμοι για όλα» - η τελευταία παράσταση θεωρείται από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες του σύγχρονου ελληνικού θεάτρου.



Η ταινία τους «Safe sex» το 1999 σάρωσε με 1.500.000 εισιτήρια, έχουν τιμηθεί με το θεατρικό βραβείο «Κάρολος Κουν», ενώ η ταινία τους «Οξυγόνο» τιμήθηκε το 2003 με το βραβείο FIPRESCI στο 44ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.



Σε βιβλία έχουν κυκλοφορήσει τα έργα τους «Μπαμπάδες με ρούμι», «Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός», «Ο Έβρος απέναντι» και το σενάριο της ταινίας «Safe sex».



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ