2024-02-08 14:00:03
Φωτογραφία για Το «5X5» γίνεται και ΣΠΕΣΙΑΛ κάθε Σάββατο στις 21:00 - Πότε κάνει πρεμιέρα;
Από το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο στις 21:00 ο Θάνος Κιούσης θα μας υποδέχεται με σπέσιαλ διάθεση σε ένα νυχτερινό, εκθαμβωτικό και άκρως διασκεδαστικό «5X5», που υπόσχεται να κάνει τα Σαββατόβραδά μας πιο παιχνιδιάρικα με σπέσιαλ νέους γύρους!

Το πλατό του «5X5» φοράει τα «βραδινά» του και γεμίζει με γέλια και απολαυστικές ατάκες από αγαπημένους και λαμπερούς καλεσμένους, που παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό, στηρίζοντας το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός» και συγκεκριμένα το πρόγραμμα «Δεσμός για τα σχολεία», που φέτος επικεντρώνει τις δράσεις του στην πλημμυροπαθή Θεσσαλία και στα σχολεία της περιοχής.

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00

Ο Θάνος Κιούσης μάς καλωσορίζει στο πρώτο «5X5» ΣΠΕΣΙΑΛ με 2 ομάδες που τα δίνουν όλα για την πολυπόθητη νίκη! Αρχηγοί των ομάδων είναι ο Σταύρος Σβήγκος και η Μαρία Κωνσταντάκη, οι οποίοι βάζουν τα δυνατά τους και παίζουν για να κερδίσουν πόντους και να φτάσουν σε έναν διαφορετικό τελικό για καλό σκοπό.


Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις στην ερώτηση: «Πείτε μας ένα μουσικό όργανο με το οποίο θα παρομοιάζατε το ταίρι σας;»

Οι παίκτες απαντούν στις απρόβλεπτες ερωτήσεις του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού με χιούμορ, φαντασία και ανεβασμένη διάθεση!

Η ομάδα του Σταύρου έχει χορεύτριες και της Μαρίας τα πατριωτάκια της από την Ήπειρο. Οι 2 αρχηγοί μπαίνουν σε battle για το ποιος έχει κάνει περισσότερα επαγγέλματα, ο Σταύρος ξεσκονίζει τις μπαλετικές του ικανότητες στις πιρουέτες, με τη βοήθεια του «δάσκαλου» Θάνου Κιούση, ενώ η Μαρία Κωνσταντάκη αποκαλύπτει πώς τη χαρακτηρίζει η μητέρα της όταν μιλάει γρήγορα στο ραδιόφωνο!

Οι «αντίπαλοι» παίκτες κάνουν το δικό τους μοναδικό σπέσιαλ παιχνίδι και επειδή, όπως συμβαίνει πάντα, από το «5Χ5» κανείς δεν φεύγει χαμένος σίγουρα αυτά τα σπέσιαλ επεισόδια θα είναι για όλους, ένα μεγάλο δώρο!

Το «5Χ5» ΣΠΕΣΙΑΛ και ο Θάνος Κιούσης, κάθε Σάββατο βράδυ στις 21:00 στον ΑΝΤ1, υπόσχονται ακόμα περισσότερο παιχνίδι, εκπλήξεις και απίθανες στιγμές διασκέδασης!

«5Χ5» ΣΠΕΣΙΑΛ με τον Θάνο Κιούση: Πρεμιέρα Σάββατο 17 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο στις 21:00 στον ΑΝΤ1

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ