2024-02-10 12:53:44
Φωτογραφία για Η Μαγγίρα τρολάρει την ατάκα της Καινούργιου «σκληρό γκόσιπ» με όλες τις αποχρώσεις του κίτρινου
Η Μπέττυ Μαγγίρα δεν άφησε αναπάντητη την ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου, ότι η εκπομπή «I Love Σου Κου»» κάνει «σκληρό γκόσιπ».

Με σαρκαστική διάθεση, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 έκανε είσοδο στην εκπομπ0ή του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου με το τραγούδι «Κουτσομπόλα», αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί. 

Η Μαγγίρα απάντησε στην Καινούργιου για το «σκληρό gossip» με όλες τις αποχρώσεις του κίτρινου

Αφού καλημέρισε τους τηλεθεατές, η Μπέττυ Μαγγίρα είπε: «Τι κάναμε όλη την εβδομάδα; Κουτσομπολεύαμε! Γιατί έτσι είμαστε εμείς, θέλω να τα ξέρω όλα… μιας και με λένε κουτσομπόλα. Δεν θα αφήσω τίποτα να πέσει κάτω, δεν θα πάει τίποτα χαμένο. Αυτοί είμαστε, είμαστε οι κίτρινοι τύποι. Αλλά το κίτρινο έχει πολλές αποχρώσεις, κύριες και κύριοι. Εμείς σε ποια απόχρωση ανήκουμε» και πέρασε σε έναν πίνακα που ετοίμασαν οι συνεργάτες της, με όλες τις αποχρώσεις του κίτρινου.

Η σπόντα της Κατερίνας Καινούργιου


Μέσω του «Super Κατερίνα» η παρουσιάστρια σχολίασε σχετική κριτική του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή «I Love Σουκού», ότι: «Και εγώ και ο Λιάγκας τη λέμε την άποψή μας και άλλοι παρουσιαστές, αλλά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θέλει να πει ότι στην αρχή η Μπέττυ είπε ότι αυτό που θέλει να κάνει, είναι τελείως διαφορετικό και έχει γίνει σκληρό gossip η εκπομπή». Στη συνέχεια, οι συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου πήραν θέση και άνοιξαν μια συζήτηση για κιτρινισμό, αναφέροντας «άρα το γκόσιπ έχει κίτρινο, ποιο κίτρινο, πιο κροκί;».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ