2024-02-22 09:27:05
Φωτογραφία για Από μια μονοκατοικία του ΄30 σε ένα σύγχρονο σπίτι με μοναδική προσωπικότητα
Ο χρήση κλασικού vintage ύφους στοιχείων σε σύγχρονα σπίτια είναι από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων και ένα ...πείραμα που ασφαλώς γίνεται ευκολότερο και με πιο εγγυημένο αποτέλεσμα για τους επαγγελματίες designer. 

Στο συγκεκριμένο σπίτι της designer Katie Glaister, μια μονοκατοικία του 1930 στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, πίσω από την συνηθισμένη πρόσοψη κρύβεται ένας χώρος γεμάτος απροσδόκητα χρώματα και μοναδική προσωπικότητα. 

Τα έργα τέχνης, τα ιδιαίτερης αισθητικής υφασμάτινα στοιχεία που κυριαρχούν σε όλους τους χώρους, οι φωτεινές και εξαιρετικά συνδυασμένες με πιο σκούρους τόνους αποχρώσεις όπως και όλες οι μετατροπές που πραγματοποιήθηκαν στο παλαιό κτίσμα από ειδικούς τεχνίτες έχουν δημιουργήσει έναν χώρο που φέρει το προσωπικό στίγμα της ιδιοκτήτριάς του και ένα όχι μόνο ιδιαίτερο αισθητικά αλλά και απόλυτα λειτουργικό σύγχρονο σπίτι. 

Παλιά έπιπλα και vintage αντικείμενα και κυρίως η κλασική αρχιτεκτονική του σπιτιού δημιουργούν έντονα την ατμόσφαιρα μιας ...άλλης εποχής, όμως σύγχρονης αισθητικής λεπτομέρειες και υλικά λειτουργούν με τρόπο που το σύνολο να χαρακτηρίζεται από ομορφιά και καλαισθησία και όχι την αυστηρότητα του κλασικού ύφους. 



ΠΗΓΗ:

houseandgarden.co.uk


soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ