2024-02-24 07:49:26
Φωτογραφία για Καταρρέει εσωτερικά το κτίριο του ΟΣΕ στην Ξάνθη, ακούει κανείς;
Μια εικόνα χίλιες λέξεις και όταν οι εικόνες γίνονται περισσότερες τότε πληθαίνουν και οι λέξεις. 

Γράφει ο Σταύρος Βλαχόπουλος

Fonitisxanthis.gr

Πληθαίνουν οι λέξεις για την κατάντια του ΟΣΕ και του κτιρίου του στην Ξάνθη, το οποίο καταρρέει εσωτερικά στην κυριολεξία, καθώς όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, η ψευδοροφή κατέληξε στο πάτωμα και είναι αλήθεια πως σε κάποια άλλη εποχή αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει και τραυματισμό σε συνάνθρωπό μας.

Όχι δεν ζητάμε να ξεκινήσουν και πάλι τα δρομολόγια των τρένων, μιας και αυτό έχει πάψει πλέον να ενδιαφέρει τους αρμόδιους, αλλά και όλους τους πολιτικούς ταγούς της Ξάνθης, που δεν κάνουν το παραμικρό για αυτόν τον τόπο έτσι ώστε η Αθήνα να συνέλθει και να σταματήσει να μας στερεί όσα δικαιούμαστε.

Ζητάμε όμως αυτό το παραδοσιακό κτίριο να τύχει της απαραίτητης προσοχής από τους αρμόδιους, πριν το δούμε να τυλίγεται στις φλόγες ή πριν να το δούμε να κατεδαφίζεται λόγω αδιαφορίας τους.

Αν δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας εσείς οι καρεκλοκένταυροι του ΟΣΕ, τότε παραιτηθείτε και δώστε σε ιδιώτες το κομμάτι αυτό έτσι ώστε να το συντηρούν και να το αξιοποιήσουν.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ