2024-03-01 10:32:43
Φωτογραφία για Ιταλία: Από σήμερα 1η Μαρτίου δύο αποσκευές για κάθε επιβάτη με την Trenitalia Frecce - Πρόστιμα και εκτός τρένου!
Η επανάσταση για τη μεταφορά αποσκευών στο Trenitalia Frecce φτάνει. Από την Παρασκευή 1η Μαρτίου θα μπορείτε να μεταφέρετε όχι περισσότερες από δύο αποσκευές με κάθε ταξίδι, που ποικίλλουν σε μέγεθος ανάλογα με την κατηγορία που θα επιλέξεται για το ταξίδι σας.

ferrovie.it

Η νέα διάταξη Trenitalia προβλέπει ότι το άθροισμα των συνολικών διαστάσεων των αποσκευών (μήκος + πλάτος + βάθος), συμπεριλαμβανομένων των τσεπών, των τροχών και των λαβών, δεν πρέπει να υπερβαίνει:161 cm, εκ των οποίων το καθένα δεν υπερβαίνει τα 80 cm, στη 2η κατηγορία/Standard/Premium.

183 cm, εκ των οποίων το καθένα δεν ξεπερνά τα 120 cm, στην 1η τάξη/Επιχείρηση/Στελεχιακό.

Εκτός από τον επιτρεπόμενο αριθμό σακουλών μπορούν να μεταφερθούν σκι, καροτσάκια, καρότσια, μουσικά όργανα, ποδήλατα (όλων των τύπων, εφόσον είναι αποσυναρμολογημένα ή/και αναδιπλούμενα) και ηλεκτρικά σκούτερ. Στην περίπτωση σκι, καροτσιών, καροτσιών και μουσικών οργάνων, το άθροισμα των συνολικών διαστάσεων δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 200 cm (μήκος + πλάτος + βάθος).


Οι αποσκευές πρέπει να τοποθετούνται στους ειδικούς χώρους και δεν επιτρέπεται να αποθηκεύονται κοντά στις πόρτες πρόσβασης του τρένου, στους προθαλάμους και στους διαδρόμους διέλευσης. Συνιστάται επίσης στους επιβάτες να τοποθετούν μια ετικέτα σε κάθε αποσκευή που να περιέχει το όνομά τους και τα σχετικά στοιχεία επικοινωνίας.

Επίσης, απαγορεύεται η συσκευασία αποσκευών και μεταφοράς υλικού που προορίζεται για λιανική πώληση.

Σε περίπτωση μη τήρησης των παραπάνω διατάξεων, ο επιβάτης θα τακτοποιηθεί με πρόστιμο 50 ευρώ και θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να φροντίσει να ξεφορτώσει τις αποσκευές του στον πρώτο σταθμό που σταματά το τρένο.

Επιπλέον, άτομα που ενοχλούν άλλους ταξιδιώτες ή αρνούνται να συμμορφωθούν με τις απαιτήσεις τάξης ή ασφάλειας της υπηρεσίας ενδέχεται να αποκλείονται από τα τρένα.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ