2024-03-16 10:20:05
Φωτογραφία για Τι συμβαίνει με το τηλεοπτικό μέλλον της Μαρίας Μπακοδήμου; - Πάει προς STAR;
Μετά το Πάσχα σύμφωνα με πληροφορίες θα ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάσταση μεταξύ του ΣΚΑΪ και της Μαρίας Μπακοδήμου. Αν και όλες οι μέχρι τώρα ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών δεν θα συνεχιστεί θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να υπάρξει τυπική ενημέρωση του σταθμού προς το πρόσωπο της παρουσιάστριας.

Τα νέα δεδομένα σύμφωνα με το Reader, θέλουν τον ΣΚΑΪ να εξετάζει το ενδεχόμενο κατάργησης της ψυχαγωγικής εκπομπής το Σαββατοκύριακο από το πρόγραμμά του. Όσον αφορά στη Μαρία Μπακοδήμου πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επιθυμία του STAR να την εντάξει στο δυναμικό του αναλαμβάνοντας είτε την παρουσίαση της «Φάρμας» ή και του νέου τηλεπαιχνιδιού «1% Club».

Πάντως, δεν αποκλείεται τελικά η Μαρία Μπακοδήμου να αναλάβει στο κανάλι της Κηφισιάς - συνδυαστικά με κάποιο από το προαναφερθέντα πρότζεκτς - και την παρουσίαση μιας Late Night εκπομπής που είχε συζητηθεί με τον ΣΚΑΪ ωστόσο δεν υλοποιήθηκε ποτέ.

Η Μαρία Μπακοδήμου ήταν στο δυναμικό του STAR από 2009 έως και το 2016 συμπαρουσιάζοντας με τον Φώτη Σεργουλόπουλο το «ΦΜ LIVE» που ήταν και το τέλος της επαγγελματικής τους συνεργασίας αλλά και της φιλίας τους όπως αποδείχθηκε αργότερα.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ