2024-03-23 11:20:02
Φωτογραφία για Ο Μουτσινάς προς STAR; - Όλο το ρεπορτάζ
Μπορεί ο Νίκος Μουτσινάς να είναι ένα από τα πλέον περιζήτητα πρόσωπα για την ερχόμενη σεζόν μετά από έναν χρόνο απουσίας από τα τηλεοπτικά δρώμενα ωστόσο φαίνεται πως η εξίσωση της επιστροφής του γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη καθώς τα κανάλια λιγοστεύουν ενώ μάλλον οι προϋποθέσεις αυξάνονται.

Ετσι, εκεί που το βραδινό τοκ σόου ήταν ο μόνος όρος για να ξανά εμφανιστεί του χρόνου στη μικρή οθόνη, πληροφορίες μου θέλουν τον Νίκο Μουτσινά να θέτει ακόμη μια ίσως και δυσκολότερη πορϋπόθεση. Αυτήν της μεταφοράς του θεατρικού του “Τα βαφτίσια” με συμπαραγωγό το κανάλι με το οποίο θα συμφωνήσει και με το μισό καλλιτεχνικό στερέωμα να περνάει από την ταινία ως γκεστ και όχι μόνο.

Πάντως, ένας από τους συζητητές του αυτή τη στιγμή φαίνεται πως είναι το STAR. Το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς φαίνεται πως έχει προτείνει στον παρουσιαστή δυο κόνσεπτ, το ένα αφορά ένα βραδινό τοκ σόου όπως ακριβώς εκείνος το θέλει και το δεύτερο στο τηλεπαιχνίδι «The 1% Club» του οποίου τα δικαιώματα απέκτησε πρόσφατα το κανάλι και το προορίζει στη ζώνη του ΣΚ για να δει lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Οι συζητήσεις ακόμα βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο και τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, ωστόσο, αυτή τη στιγμή φαίνεται πως το STAR έχει ένα προβάδισμα χωρίς όμως οι διαπραγματεύσεις να έχουν φτάσει ακόμα στο οικονομικό και σε άλλες λεπτομέρειες.

Γράφει η Τίνα Μεσσαροπούλου (tinasmess)

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ