2024-04-29 13:47:29
Φωτογραφία για Ενημέρωση από Europharmacy για τα φαρμακεία που διαθέτουν φορολογικό μηχανισμόΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Παρατείνεται έως 1.7.2024 η απόσυρση των φορολογικών μηχανισμών με την προϋπόθεση ότι υπάρχει σχετικό αποδεικτικό παραγγελίας λοιπών τύπων ΦΗΜ ή έχει υποβληθεί από την επιχείρηση σχετική δήλωση επιλογής χρήσης της ηλεκτρονικής τιμολόγησης μέσω παρόχου.

Έτσι, θα πρέπει να ακολουθήστε τις κάτωθι ενέργειες κατά περίπτωση:

1. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ

Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρία ICS (τηλ. επικοινωνίας 210 5778260-3), η οποία θα σας εκδώσει δελτίο παραγγελίας για τον νέου τύπου φορολογικό μηχανισμό που διαθέτει.

2. ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΜΕΣΩ ΠΑΡΟΧΟΥ

Θα πρέπει να μας καλέσετε και να μας δηλώσετε ότι επιθυμείτε την ενεργοποίηση παρόχου για την έκδοση των παραστατικών και να σας ενημερώσουμε για τα επόμενα βήματα. Για την ηλεκτρονική έκδοση παραστατικών μέσω παρόχου έχουμε συνεργαστεί με την εταιρία PAROCHOS με ειδικά προσαρμοσμένα πακέτα για τη Europharmacy.

ΠΑΚΕΤΟ 1: 10000 παραστατικά-100€ συν ΦΠΑ 24% *

ΠΑΚΕΤΟ 2: 20000 παραστατικά-180€ συν ΦΠΑ 24% *

*Μέχρι εξαντλήσεως των παραστατικών 3. ΑΓΟΡΑ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ

Μπορείτε να αγοράσετε μία από τις αναβαθμισμένες ταμειακές μηχανές: SOLIDUS, RBS, INFOPOS και τύπου SAREMA/EUROSMART Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αναφέρετε ότι λειτουργείτε με το πρόγραμμα Euromedica TWO της εταιρίας EUROPHARMACY.
farmakopoioi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ