2024-05-22 12:30:01
Φωτογραφία για Ο Γιώργος Λιάγκας έξαλλος με το Happy Day: «Μιλάς εσύ; Να το πει κανένας άλλος, όχι εσύ»
Τοποθέτηση έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για τους συνεργάτες του «Happy Day» το πρωί της Τετάρτης, με αφορμή το ρεπορτάζ για τον γάμο Κασσελάκη – Τάιλερ και αν θα τραγουδήσει εκείνη τη μέρα ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας είπε για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Ο Δημήτρης Παπανώτας κάνει λάθος, θα έπρεπε τώρα να μη μιλάει. Μέχρι πριν από δύο εβδομάδες ήταν ο μεγαλύτερος θιασώτης του Κασσελάκη

Στη συνέχεια, παρατήρησε για τον Κώστα Φραγκολιά: «Πετάχτηκε και ο Κώστας Φραγκολιάς. Πώς έκανε ρεπορτάζ και έδωσε μια πληροφορία που δεν την ήξερε κανένας; Και απορώ πώς την έμαθε. Μπράβο του! Όντως θα κατέβω στις Σπέτσες με τον κ. Κασσελάκη και τον κ. Μακμπέθ και θα κάνω συνέντευξη στο σπίτι τους».

Η Τίνα Μεσσαροπούλου μπήκε στο στόχαστρο του παρουσιαστή, ο οποίος ανέφερε τα εξής: «Να απολογηθώ στην κ. Μεσσαροπούλου γιατί εγώ κάνω μια συνέντευξη στο σπίτι του Κασσελάκη, που φαντάζομαι ότι Όλοι οι Έλληνες θα ήθελαν να κάνουν
. Από πότε ο δημοσιογράφος που κάνει συνέντευξη με έναν πολιτικό είναι εκπρόσωπος Τύπου; Ειλικρινά Τίνα μου, μιλάς εσύ για το πώς ο καθένας κάνει ρεπορτάζ στα κόμματα; Ειλικρινά, εσύ τώρα; Να το πει κανένας άλλος, όχι εσύ. Είσαι έξυπνη γυναίκα και πετυχημένη, άσχετα αν έχεις κάνει κάποια λάθη. Όταν εσύ έχεις ένα ρεπορτάζ για τη Νέα Δημοκρατία, πρέπει να βγαίνουμε και να λέμε όλοι που το έμαθε η Τίνα Μεσσαροπούλου; Δεν θα ήταν ένα χτύπημα κάτω από τη μέση; Βγαίνεις και λες εσύ για μένα πώς κάνω ρεπορτάζ στον ΣΥΡΙΖΑ».

Για το ρεπορτάζ σχετικά με τον γάμο του Στάφανου Κασσελάκη και ποιος θα τραγουδήσει στον γάμο, ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή ως εξής: «Είπες σήμερα Σταματίνα μου ότι έχει γίνει πρόταση στον Χρήστο Μάστορα, το επιβεβαιώνω κι εγώ. Στο κομμάτι αυτό είχες δίκιο. Μπράβο που το έβγαλες πρώτη εσύ. Το άλλο το έβγαλες και είχες λάθος. Δεν είναι κακό να κάνουμε λάθος».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ