2024-05-24 08:26:04
Φωτογραφία για Στείλε χρήματα δωρεάν σε οποιονδήποτε παντού απλά με τον αριθμό του κινητού

 



Σε μια από τις μεγαλύτερες ευκολίες εξελίσσεται το σύστημα του IRIS το οποίο επιτρέπει διατραπεζικές μεταφορές χρημάτων ακόμη και με τον αριθμό του κινητού του αποδέκτη. Στείλε εν ολίγοις χρήματα δωρεάν σε οποιονδήποτε παντού, απλά με τον αριθμό του κινητού σου τηλεφώνου.  Συγκεκριμένα, η υπηρεσία επιτρέπει μεταφορές ως και 500 ευρώ κάθε ημέρα χωρίς να υπάρχει κάποια χρέωση.

Για να μπορέσεις να μεταφέρεις τα χρήματα, το μόνο που θα πρέπει να κάνεις είναι να έχεις στο κινητό σου το app της τράπεζας με την οποία συνεργάζεσαι και να έχεις ενεργοποιήσει την υπηρεσία του IRIS. Εναλλακτικά κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει το ΑΦΜ της εκάστοτε επιχείρησης.

Ποιες τράπεζες προσφέρουν την υπηρεσία

Η υπηρεσία προσφέρεται από την Εθνική Τράπεζα Ελλάδος, την Alpha Bank, την Eurobank, την Τράπεζα Πειραιώς και την Viva Wallet.

Εγγραφή στη Πειραιώς

Μπορείτε να εγγραφείτε για προσωπική χρήση με αναγνωριστικό στοιχείο τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, επιλέγοντας τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμείτε να δέχεστε πληρωμές:

μέσω του winbank app, επιλέγετε «IRIS payments – Διαχείριση Υπηρεσίας» από το menu «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ»μέσω του winbank web banking, εγγράφεστε από την επιλογή «ΑΓΟΡΕΣ & ΑΙΤΗΣΕΙΣ» και στη συνέχεια «Διαχείριση IRIS payments με αριθμό κινητού ή ΑΦΜ».

Εγγραφή στην Εθνική

Η ενεργοποίηση του IRIS Payments γίνεται μέσα από την εφαρμογή NBG Mobile Banking,

όταν συνδεθείτε για πρώτη φορά. Εναλλακτικά, έχετε τη δυνατότητα να την ενεργοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη στιγμή, μεταβαίνοντας στο Προφίλ > Ρυθμίσεις > Μεταφορές με κινητό τηλέφωνο >

Συνδεδεμένο προϊόν: Επιλέξτε τον λογαριασμό που θέλετε να συνδέσετε με την υπηρεσία IRIS Payments.Εάν αργότερα θελήσετε να συνδέσετε άλλον λογαριασμό στο IRIS Payments, επιλέξτε από το Προφίλ: Ρυθμίσεις > Μεταφορές με κινητό τηλέφωνο > Συνδεδεμένο προϊόν.

Η διαδικασία στη Eurobank

Ενεργοποίηση IRIS Payments

Ενεργοποιείτε την υπηρεσία IRIS Payments όταν συνδέεστε για πρώτη φορά στο Eurobank Mobile App.

Ωστόσο, εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία κάποια άλλη στιγμή, από την Αρχική οθόνη πατάτε το κουμπί ΝΕΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ και στη συνέχεια μπορείτε να επιλέξετε:

IRIS Payments

ή

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ