2024-05-23 15:43:05
Φωτογραφία για ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ  ΣΤΑ.ΣΥ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
Οι Σταθερές Συγκοινωνίες και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ενώνουν τις δυνάμεις τους και συμπράττουν στην ανάπτυξη συνδυασμένων δράσεων σε επίπεδο εκπαίδευσης, έρευνας και καινοτόμων προγραμμάτων.

Οι στόχοι και το αντικείμενο της νέας αυτής συνεργασίας αποτυπώθηκαν στο μνημόνιο συνεργασίας, που υπεγράφη από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΣΤΑ.ΣΥ Αθανάσιο Κοτταρά και τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου, καθηγητή Ιωάννη Καλαβρουζιώτη, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας σειράς κοινών πρωτοβουλιών και συνεργειών.

Στο πλαίσιο αυτό, μεταξύ άλλων προβλέπεται η παροχή εκπαιδευτικών, επιμορφωτικών προγραμμάτων στους εργαζομένους της ΣΤΑ.ΣΥ μέσω του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια βίου Μάθησης του Ε.Α.Π., η συνεργασία σε ευρωπαϊκά προγράμματα, καθώς και η ανάπτυξη δράσεων για την υλοποίηση αστικών παρεμβάσεων και ανάπλασης δημόσιων χώρων. Παράλληλα, η συνεργασία θα διευρυνθεί και στον τομέα της έρευνας μέσω συνεργειών των ερευνητικών ομάδων του Ε.Α.Π. και της ΣΤΑ.ΣΥ και θα ενισχυθεί με τις αμοιβαίες επισκέψεις μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας και των Σταθερών Συγκοινωνιών. Συμφωνήθηκε τέλος, η ΣΤΑ.ΣΥ να αποτελέσει εργασιακό χώρο πρακτικής άσκησης για τους φοιτητές του Ε.Α.Π.


Το Μνημόνιο Συνεργασίας με το Ε.Α.Π. έρχεται να διευρύνει το δίκτυο συνεργειών – συμμαχιών, που έχει αναπτύξει το τελευταίο διάστημα η ΣΤΑ.ΣΥ, με απώτερο πάντα στόχο τη διαρκή επιμόρφωση και μετεκπαίδευση των εργαζομένων των Σταθερών Συγκοινωνιών και την αναβάθμιση των παρεχόμενων προς τον επιβάτη υπηρεσιών.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ