2024-05-26 17:17:23
Φωτογραφία για Έτοιμη η οδική γέφυρα! Η σιδηροδρομική αγνοείται...
Γράφει ο Σωτήρης Βενέτης

Αγαπητά Σιδηροδρομικά Νέα,

η παράδοση ενός ολοκληρωμένου έργου υποδομής, υπό φυσιολογικές συνθήκες, θα έπρεπε να μας κάνει όλους χαρούμενους. Δυστυχώς, όμως δεν μπορεί να μας κάνει, διότι απουσιάζει μια γέφυρα πλάι της οδικής: εκείνη του σιδηροδρόμου!

Δυστυχώς και ενώ το υπουργείο υποδομών θα μπορούσε να κατασκευάσει "μικτή γέφυρα" στον Εύηνο Ποταμό, δηλαδή και οδική και σιδηροδρομική δεν το έπραξε, όχι γιατί δεν είχε χρήματα ή γιατί θα υπήρξε κάποια καθυστέρηση στην παράδοση του έργου, αλλά απλά γιατί δεν το ήθελε!

Τι κι αν της σιδ/κής γραμμή Κρυονερίου - Μεσολογγίου - Αιτωλικού - Αγρινίου έχει ανακαινιστεί με αρκετά εκ. € η επιδομή της, τι και αν ανήκε στα "υπό προσωρινή αναστολή σιδ/κά δίκτυα", τίποτα από όλα δεν συγκίνησε ούτε τους αρμοδίους των δημοσίων έργων αλλά ούτε και τους αρμοδίους και υπηρεσιακούς παράγοντες, του σιδηροδρόμου αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Οι εχθροί του σιδηροδρόμου στην Ελλάδα είναι πολλοί και το δυστυχέστερο είναι ότι οι περισσότεροι και πλέον εχθρικοί βρίσκονται εντός Με εκτίμηση

Σ. Βενέτης

Βίντεο από τη νέα οδική γέφυρα

sidirodromikanea.blogspot.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ