2024-05-27 07:29:37
Φωτογραφία για 4 άνθρωποι σκοτώθηκαν, δεκάδες τραυματίστηκαν στο Περού μετά από σύγκρουση λεωφορείου και τρένου. Βίντεο.
Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 30 τραυματίστηκαν μετά τη σύγκρουση ενός επιβατικού λεωφορείου και ενός φορτηγού τρένου την Κυριακή στο κέντρο του Περού, ανακοίνωσε η εθνική αστυνομία της χώρας.

Πηγή: Associated Press

Οι αρχές δήλωσαν ότι το δυστύχημα συνέβη μετά τις 4 τα ξημερώματα στην περιοχή Λα Ορόγια, περίπου 177 χιλιόμετρα ανατολικά της πρωτεύουσας Λίμα. Το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι τα αίτια διερευνώνται. Το τρένο και το λεωφορείο, και τα δύο ιδιωτικής λειτουργίας, είχαν όλες τις απαιτούμενες άδειες, πρόσθεσε.

Το υπουργείο είπε ότι όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο. Το πρακτορείο δεν έδωσε αμέσως στη δημοσιότητα τα ονόματα των νεκρών.

Το λεωφορείο ξεκίνησε από τη Λίμα και κατευθυνόταν προς το Huancayo. Οι εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία δείχνουν το λεωφορείο που ανατράπηκε στον κεντρικό αυτοκινητόδρομο.

sidirodromikanea.blogspot.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ