2024-06-18 11:40:03
Φωτογραφία για Φαίη Σκορδά: Aγκάθι στο πάρα πέντε του deal λόγω…
Aγκάθι στην πορεία των συζητήσεων του Mega με τη Φαίη Σκορδά εμφανίζεται στο πάρα πέντε του deal λόγω… διάρκειας. Οι δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει επαφές εδώ και μήνες με αλλεπάλληλες συναντήσεις, που έως τώρα κινούνταν προς την κατεύθυνση της οριστικής συμφωνίας. Στο τελευταίο ραντεβού που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες ανάμεσα σε υψηλόβαθμο στέλεχος του Mega και τη Φ. Σκορδά, η μέχρι τώρα ομαλή διαπραγμάτευση έπεσε σε μεγάλη… λακκούβα όταν ετέθη το θέμα της διάρκειας του συμβολαίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, το Mega πρότεινε στη Φ. Σκορδά το συμβόλαιο συνεργασίας να έχει διάρκεια 1 συν 1 χρόνο, όπερ σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει «κλειδωμένος» μακρύς ορίζοντας, αλλά ο πρώτος χρόνος της συνεργασίας θα λειτουργήσει σαν «δοκιμαστική περίοδος», ενώ ο δεύτερος θα τελεί υπό αίρεση, ανάλογα με την πορεία της εκπομπής και τα ποσοστά τηλεθέασης. Η εν λόγω πρόταση του Mega φαίνεται ότι δυσαρέστησε τη Φ. Σκορδά, καθώς έως τώρα υπογράφει συμβόλαια τουλάχιστον διετούς διάρκειας, όπως και η τρέχουσα συμφωνία της με τον ΣΚΑΪ που ολοκληρώνεται σύντομα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν προσωρινά (;) παγώσει, ενώ όλα τα ενδεχόμενα πλέον είναι ανοιχτά.


Οι επόμενες ημέρες στο πεδίο των συζητήσεων ανάμεσα στο Mega και στη Φ. Σκορδά θα είναι κρίσιμες, ενώ αναμένεται η επόμενη κίνηση στη διαπραγματευτική σκακιέρα, που θα δείξει αν μία από τις δύο πλευρές θα υποχωρήσει στις επιθυμίες της άλλης. Σε περίπτωση που τιναχτεί στον αέρα το deal που αποτελούσε μέχρι πρότινος ίσως την πιο «δεμένη» μεταγραφή της χρονιάς, θα προκληθεί μεγάλη ανατροπή στον σχεδιασμό του Mega, ενώ θα επιφέρει ντόμινο αλλαγών εντός και εκτός σταθμού σε νευραλγικές ζώνες. Η πρόταση του Mega για συμβόλαιο 1 συν 1 προς τη Φ. Σκορδά εντάσσεται σε μια ευρύτερη τάση που «εξαπλώνεται» στα κανάλια και θέλει τις συμφωνίες να έχουν μικρότερη διάρκεια, καθώς δίνει ευελιξία στους σταθμούς για δραστικές κινήσεις σε περίπτωση μη ικανοποιητικής πορείας μιας συνεργασίας. Την τακτική αυτή εφαρμόζει ήδη το Star, το οποίο επιλέγει στο εξής να κάνει μόνο μονοετή συμβόλαια. Οπως αναφέρει υψηλόβαθμη πηγή, τα οικονομικά στοιχεία, σε συνδυασμό με την τηλεθέαση και τα έσοδα, είναι πλέον μόνιμα στο μικροσκόπιο των καναλιών και αυτό δεν επιτρέπει να γίνονται μακροπρόθεσμες και «κλειστές» συμφωνίες.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Καλημέρα Παναγία μου!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Καλημέρα Παναγία μου!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ