2024-06-18 11:42:45
Φωτογραφία για Γιώργος Λιάγκας σε Ζήνα Κουτσελίνη: «Αναμετριέσαι με τη σκιά σου» – Φωτεινή Πετρογιάννη: «Ποιος χεστ… αν καταστράφηκε η καριέρα;»
Ο Απόστολος Λύτρας βρίσκεται ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αφού παραδέχτηκε τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου. Στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας έπαιξε τα εκατοντάδες σχόλια που έγιναν μετά από την χθεσινή τοποθέτηση της Ζήνας Κουτσελίνη για το θέμα.

Μετά την μετάδοση του σχετικού αποσπάσματος με την Ζήνα Κουτσελίνη, ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε ως εξής: «Όταν αναδεικνύεις τα κοινωνικά ξέρεις ότι κάποια στιγμή, μοιραία θα συμβεί, βρίσκεσαι αντιμέτωπος με τον ίσκιο σου. Είναι μια φράση που μου αρέσει να την λέω γιατί είναι μια πραγματικότητα. Αναμετριέσαι κάποια στιγμή με τη σκιά σου κι εκεί δείχνεις αν είσαι ψηλότερος ή πιο κοντός από τη σκιά σου. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω».

Η Φωτεινή Πετρογιάννη, κατά την τοποθέτησή της, «εξερράγη» στον αέρα λέγοντας: «Έχουμε ανατριχιάσει όλοι με την κατάθεση της συγκεκριμένης γυναίκας. Δεν μπορεί να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο, εκτός από αυτή τη γυναίκα που μάτωνε και κατάπινε τα αίματά της. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να σκεφτείς σε αυτή την ιστορία. Ποιος χεσ..ε για το αν καταστράφηκε η καριέρα του ανθρώπου. Αν καταστράφηκε η καριέρα αυτού του ανθρώπου, φταίει ένας άνθρωπος, ο συγκεκριμένος που με την πράξη του κατέστρεψε την καριέρα του.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ