2024-06-20 10:00:02
Φωτογραφία για Δημήτρης Μακαλιάς: Ήμουν μόνο σε ένα ραντεβού που μας ανακοινώθηκε ότι η συνεργασία μας δεν θα συνεχιστεί του χρόνου
O Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Brealfast @ Star για το τέλος της εκπομπής «I Love ΣουΚού» και το τέλος της συνεργασίας με τον ΑΝΤ1!

Αρχικά ανέφερε: «Το ΑΙ είναι το μέλλον και σε λίγα χρόνια μάλλον δεν θα χρειάζεται ούτε εμάς η τηλεόραση για να βγάλουμε μία εκπομπή. Μάλλον ο ΑΝΤ1 είναι πολύ μπροστά και σκέφτηκε ότι το ΑΙ έρχεται στις ζωές μας, οπότε σου λέει: ας διώξουμε λίγους-λίγους, να μείνει η τεχνολογία να κάνει τη δουλειά μόνη της».

Και πρόσθεσε: «Όπως κάθε κύκλος, έτσι κλείνει και αυτός στον ΑΝΤ1 μετά το ΟΡΕΝ. Ούτως ή άλλως, είχαμε συμφωνήσει για έναν χρόνο, δεν είχαμε πει ποτέ ότι θα πάμε με το ζόρι για δεύτερη σεζόν. Κλείνει ευχάριστα».

Και συνέχισε λέγοντας: «Εγώ ήμουν μόνο σε ένα ραντεβού που μας ανακοινώθηκε ότι η συνεργασία μας δεν θα συνεχιστεί του χρόνου. Καθένας μπορεί να συζητήσει και να σχολιάσει τα πάντα, έχει να κάνει με το τι επιθυμεί το κανάλι και ποια πρόσωπα θέλει να το κάνουν. Εμένα δεν έφτασε στα αυτιά μου ότι μου ζητήθηκε να κάνω ενημέρωση και είπα όχι».

jpg-(2).jpg

Και κατέληξε λέγοντας: «Ο ΑΝΤ1 με αποδέσμευσε, επομένως σημαίνει ότι δεν επιθυμεί τη συνεργασία μαζί μου από δω και στο εξής. Οπότε δεν νομίζω ότι θα χωρούσα σε κάτι τέτοιο, δεν ξέρω αν θα ήθελα να ξανακάνω μία σχολιαστική εκπομπή τόσο άμεσα».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ