2024-07-11 07:41:24
Φωτογραφία για Καλοκαιρινά διακοσμητικά Στεφάνια
Kοχύλια, βότσαλα, ξύλα της θάλασσας  και για τους πιο ...τολμηρούς διακοσμητικά ακόμη και δυο 12αδες ξύλινα μανταλάκια ή μερικές πολύχρονες σαγιονάρες :) είναι μερικά μόνο από τα υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην κατασκευή ενός καλοκαιρινού διακοσμητικού στεφανιού, ταιριασμένα  και συνδυασμένα με λινάτσα, δίχτυ, σχοινί, πολύχρωμα υφάσματα ή και χάρτινα στοιχεία. 

Τα καλοκαιρινά στεφάνια, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κρεμαστά αλλά και σαν επιτραπέζια διακοσμητικά για εσωτερικούς ή και εξωτερικούς χώρους. 

Ο σκελετός τους, αν η κατασκευή είναι τέτοια μορφής που αυτός είναι εμφανής, μπορεί να φτιαχτεί από κάθε είδους ευλύγιστο ξύλο (λυγαριά, κληματόβεργες κλπ), όπως ακριβώς και τα πρωτομαγιάτικα στεφάνια ή από οποιοδήποτε υλικό (πχ φελιζόλ ή ακόμη και χοντρό χαρτόνι) που θα επενδύσετε με σχοινί ή ύφασμα, ακόμη κι από 2-3 κομμάτια σύρμα στο οποία θα δώσετε κυκλικό σχήμα, θα πιάσετε μεταξύ τους σε μερικά σημεία επίσης με σύρμα ή σκοινί και θα τα ντύσετε με ύφασμα, λινάτσα κλπ δίνοντας τους τον όγκο που θέλετε. Δείτε εδώ εναλλακτικές λύσεις για να φτιάξετε οικονομικούς σκελετούς-βάσεις για στεφάνια.


Κάθε τύπου διακοσμητικά στοιχεία τόσο μεταξύ τους όσο και πάνω στον σκελετό θα τα κολλήσετε με θερμοκολλητικό πιστόλι ή και μια ισχυρή κόλλα γενικής χρήσης, αν το πιστόλι προσφέρει πιο γρήγορο και σταθερό κόλλημα. 

Τόσο τα επιμέρους διακοσμητικά όσο και ο σκελετός ακόμη κι αν είναι φτιαγμένος από ξύλο μπορούν να βαφτούν σε άσπρο ή όποιο άλλο χρώμα προτιμάτε με χρώμα σε σπρέι, αλλάζοντας εντελώς το συνολικό ύφος της κάθε σύνθεσης, ενώ ένα τέτοιο στεφάνι αν μικρύνετε ελαφρά την διαμέτρό του και αντί για να το κρεμάσετε απλώς το ακουμπήσετε σε κάποιο σημείο, μετατρέπεται σε ένα πολύ ιδιαίτερο επιτραπέζιο διακοσμητικό που μπορείτε να πλαισιώσετε με κεριά, λουλούδια κλπ. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ