2012-07-03 12:24:08
Φωτογραφία για Ο Ζαρντίμ θέλει να δει τον Χαβίτο στον Ολυμπιακό
Μπορεί οι περισσότεροι να θεώρησαν τον Χαβίτο τελειωμένο από τον Ολυμπιακό, όμως ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα τον δει στην προπόνηση και στη συνέχεια θα κρίνει.

Ο Φρανθίσκο Χαβίτο έχει ξεχαστεί από πολλούς στον Πειραιά. Άλλωστε ήρθε στον Ολυμπιακό την περασμένη σεζόν, έπαιξε λίγα παιχνίδια το πρώτο εξάμηνο και στη συνέχεια αγωνίστηκε ως δανεικός στο πρωτάθλημα της Τουρκίας.

Ο Ισπανός που αποτελούσε προσωπική επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε, δεν κατάφερε να καθιερωθεί και να στεριώσει στους Νταμπλούχους Ελλάδας, όμως τώρα φαίνεται πως θα πάρει άλλη μια ευκαιρία.

Συγκεκριμένα, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θέλει να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, προκειμένου να τους δει, να τους τσεκάρει και στη συνέχεια να αποφασίσει ποιους θα κρατήσει και που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα.

Έτσι λοιπόν, ο Ισπανός άσος έχει ειδοποιηθεί και θα βρίσκεται κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας που ξεκινά την Τετάρτη (4/7). Το αν θα παραμείνει εξαρτάται από τον Ζαρντίμ αλλά και απ' αυτά ΄που θα δείξει πως μπορεί να προσφέρει.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ